Landsholdsspillere på besøg i Werder

Af: CHH - 1. april 2012, kl. 4:56

Thomas Hagelskjær og Marcus ’Hulk’ Solberg træner onsdag og torsdag i Werder Bremen.

De to unge AGF’ere Thomas Hagelskjær og Marcus ’Hulk’ Solberg er i disse dage på besøg i Werder Bremen. Den tyske storklub har fået lov til at se de to talentfulde spillere an onsdag og torsdag.

- Vi oplever en stigende interesse for de unge årgange, og vi synes spillerne skal have lov til at opleve, hvordan tingene foregår i de store klubber – i det her tilfælde i en Bundesliga-klub. Werder Bremen har fået øje på Thomas Hagelskjær og Marcus Solberg via de præstationer, de har leveret på U17-landsholdet, og har ønsket at se nærmere på dem, siger sportschef Brian Steen Nielsen.

- Ved besøg som det her får spillerne en stor oplevelse, og de får lov at måle sig med spillere i samme årgange i store klubber. Og vi får mulighed for at se, hvor vores spillere står i forhold til unge spillere i eksemplevis Tyskland. Blandt andet derfor har vi altid en træner med, siger sportschefen.

Målmanden Hagelskjær og angriberen ’Hulk’ er på turen ledsaget af U 17-cheftræner Henrik Skov.

De to unge AGF’ere er i øvrigt udtaget til det danske U17-landsholds næste opgave, som er den internationale turnering Syrenka Cup, der spilles i Polen i slutningen af august og starten af september.