Buur hædret med Martin Jørgensens Talentpris

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 28. november 2014, kl. 13:53

U17-spiller Oskar Buur blev den første modtager af "Martin Jørgensens Talentpris"

Op til Martin Jørgensens afskedskamp i NRGi Park i søndags offentliggjorde AGF indstiftelsen af en ny pris - "Martin Jørgensens Talentpris" - som anerkendelse for hans lange, flotte karriere og store betydning for klubben.

I forbindelse med hyldestfesten i NRGi Arena efter kampen blev sløret løftet for den første modtager af prisen, og valget faldt på 16-årige Oskar Buur, der spiller på AGF's U17 Liga-hold og er fast inventar på U17-landsholdet.

Buur, der har fået sin fodboldopvækst i samarbejdsklubben FC Skanderborg, har også snuset til førsteholdets træning. Med et glimt i øjet bemærkede Martin Jørgensen under overrækkelsen, at Buur fik prisen, fordi han ikke havde svaret de ældre spilllere igen under træningen og efterfølgende havde udtalt, at det havde været en stor ære at træne sammen med den erfarne AGF'er.

Om Martin Jørgensens Talentpris:
Prisen tildeles en ungdomsspiller, en træner eller et hold, som er en god ambassadør for AGF's talentudvikling,  og som ved hjælp af hårdt, målrettet og vedholdende arbejde opnår resultater og viser vejen for andre.

En dommerkomité bestående af Martin Jørgensen, talentchef Jesper Fredberg,  Kresten Johansen, fmd. for AGF Talentsamarbejdes Advisory Board, samt Steffen Olesen, fmd. for AGF's fodboldamatørdeling, står for at udpege den/de, der har gjort sig fortjent til at modtage prisen.

Det synlige bevis på hæderen er et fornemt sølvfad doneret af AGF's mangeårige samarbejdspartner Guldsmed Bent. Sammen med sølvfadet, der ikke gives til ejendom, følger et diplom.

Nyhedsbanner _agf (1)