Kaastrup på kontrakt

Af: BJ - 1. januar 2016, kl. 14:17

AGF har indgået en treårig ungdomskontrakt med U16-landsholdsspiller Magnus Kaastrup.

Få dage før 2015 blev til 2016 fyldte Magnus Kaastrup 15 år, og samme dag satte han sin signatur på en treårig ungdomskontrakt med virkning fra 1. januar 2016 og tre år frem.

Talentchef Anders Madsen ser et spændende potentiale i offensivspilleren, der er kantspiller på AGF's U17 Liga-hold.

- Magnus har nogle interessante spidskompetencer. Han er en af de dygtigste 1 mod 1-spillere i sin årgang, og når han bliver bragt i disse situationer, er han i stand til at gå begge veje og afslutte lige godt med begge ben. Det gør, at han har nogle våben i sit spil, som er spændende, og som kun få spillere besidder.

- Han er samtidig sindssygt committed. Han brænder for fodbold og i alt dét, han foretager sig, udviser han mod, ambitioner og glæde, som også er vores værdier. Han er et lysende eksempel på, at man kan træne sig endnu bedre og tage store skridt på kort tid, siger Anders Madsen.

Magnus Kaastrup var en del af talenttræningen i AGF Talentsamarbejde, inden han i sommeren 2013 som U14-spiller skiftede fra SSV Fodbold (sammenslutning af samarbejdsklubberne Stilling, Solbjerg og Virring, red.) til AGF. Blot to et halvt år senere er han fast mand på U17 Liga-holdet, han har fået debut på U16-landsholdet og er nu kommet på kontrakt.

- Det er stort for mig. Jeg er både stolt og meget taknemmelig. Det har været noget af det bedste, der er sket for mig at komme ind til AGF. Jeg har fået gode venskaber og gode trænere, der har hjulpet mig meget. Allan (U17 Liga-træner Allan K. Jepsen, red.) har betydet meget for min udvikling, og det samme er tilfældet med Morten Mølkjær, som jeg havde på U15. Også Morten Simonsen vil jeg fremhæve, fordi han har selvtrænet meget med mig.

- Mine trænere i SSV vil jeg også gerne takke - og ikke mindst min familie, som er meget vigtig for mig og altid har bakket mig op, siger Magnus Kaastrup.

Han beskriver sig selv som en uortodoks, teknisk dygtig kantspiller. Drømmen er en karriere i en udenlandsk storklub - helst FC Barcelona - og forbillederne er Neymar og Ronaldinho. Lige nu og her gælder det dog AGF, og Kaastrup vil bruge de næste tre år på at fortsætte den positive kurve, han har haft indtil videre.

- Jeg skal udvikle mig endnu mere og blive endnu bedre på alle mine fokuspunkter. Det gælder både dét, jeg allerede er god til, og de udviklingsområder, jeg har - for eksempel min defensive positionering, lyder det målrettet fra Kaastrup, der i starten af det nye år skal med U16-landsholdet på træningslejr i Tyrkiet. Indtil videre står han noteret for to landskampe.

Ved siden af fodbolden går han på ESAA-fodboldlinjen på Rundhøjskolen, og det har ifølge Anders Madsen også bidraget til den positive udvikling, Kaastrup har gennemgået.

- ESAA-linjen på Rundhøjskolen giver Magnus en god sammenhængende hverdag mellem skole, fodbold og fritid. Det har han helt sikkert draget fordel af, og det er fedt, at endnu en af eleverne på ESAA har gjort sig fortjent til en kontrakt, siger Anders Madsen.

Magnus Kasstrup er den femte spiller fra årgang 2000, der kommer på ungdomskontrakt i AGF. De fire andre er Benjamin Hvidt, Søren Gustav Bugge Jepsen, Daniel Thøgersen og Jacob Trenskow

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet