"Bare det, at man er så tæt på spillerne...."

Af: BJ / Foto: Derrick Butler - 6. maj 2015, kl. 7:10

Som opfølgning på det historiske forsøg med Bravida-mobiltribunen lige bag målet til kampen mod Lyngby i november sidste år foretog Epinion en undersøgelse blandt sæsonkortholdere, tilskuere og sponsorer, og her var meldingen enslydende: Tribunerne skabte en markant bedre oplevelse af kampen.

I alt 1227 personer, der enten var til stede til kampen den 23. november eller så den i tv, deltog i undersøgelsen, og af de fans, der befandt sig på Bravida-mobiltribunen, gav noget nær 100 % - helt nøjagtig 98 % - udtryk for, at placeringen lige bag målet gjorde oplevelsen bedre.

Ni ud af ti af samtlige respondenter mente samtidig, at lydniveauet var højere end normalt, og der var også et overvejende flertal, der tilkendegav, at tribuner tættere på banen vil have en positiv effekt på tilskuertallet. Således mente tre ud af fire, at det var meget mere sandsynligt, at tribunerne tættere på banen vil få dem til at se AGF's kampe i NRGi Park.

Hele 96 % af de adspurgte gav ligeledes udtryk for, at det er en god idé at få tribunerne tættere på banen, og 92 % fandt, at løbebanen har en negativ effekt på stemningen i NRGi Park.

De fans, der deltog i spørgeskemaundersøgelsen, havde også mulighed for at sætte ord på deres oplevelse med Bravida-mobiltribuneb, og her er et lille udpluk af reaktionerne:

"Der var en fantastisk stemning blandt fansene, og det var vildt fedt med de hvide regnslag til alle tilskuerne."

"At jeg kunne høre, når Stephan P. ramte bolden, når han tog hjørnespark. Bare det, at man er så tæt på spillerne, gør kampen så meget anderledes og intens."

"Alene det at lyden øges, og at trykket på modstanderne dermed ikke forsvinder ud i den tomme luft, er rigtig godt."

"Jeg står sammen med andre, der virkelig ønsker at bakke op. Jeg kan bedre se spillet og høre spillerene."

Torsdag d. 14. maj kl. 19.00 og tirsdag d. 19. maj kl. 18.30  er der mulighed for at (gen)opleve stemningen, som Bravida-mobiltribunen helt tæt på banen skaber, når henholdsvis FC Fredericia og HB Køge er modstanderen i NRGI Park.

Køb billetter til AGF - Fredericia d. 14. maj >>

Køb billetter til AGF - HB Køge d. 19. maj >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet