Champions League-finalen spilles i Ceres Park

Af: BJ - 10. november 2015, kl. 15:39

Ceres Park danner i 2016 rammen om Champions League-finalen i døvefodbold.

En gruppe AGF-fans har tidligere på sæsonen - med et ironisk glimt i øjet - oprettet en facebook-invitation til at deltage i Champions League-finalen på Millenium Stadium i Cardiff i 2017. Naturligvis ud fra den forventning, at AGF vil være det ene af finaleholdene.

Indtil videre har 4858 AGF-fans takket ja til at deltage i begivenheden, og de kan nu allerede næste år få en forsmag på en Champios League-finale i vante omgivelser. Ceres Park skal nemlig i 2016 lægge græs til finalen i Deaf Champions League - som er døvefodboldens pendant til Champions League.

- Vi ønsker at skabe en sportslig ramme som er et Champions League værdigt. I samarbejde med Aarhus Kommune og AGF har vi muligheder for at løfte setup'et til et niveau, som ikke er set før i Deaf Champions Leagues historie, siger præsident for organisationskomiteen under DCL (Deaf Champions League) Michael Vestergaard i en pressemeddelelse.

I 2015 var den aarhusianske klub Globen Sport i finalen i Tyrkiet, som blev tabt efter straffesparkskonkurrence, og nu er håbet, at hjemmebanefordelen kan give sejren.

Det er niende gang, at der afholdes Champions League-fodbold for døve, og turneringen kommer til at løbe i dagene fra den 9. til den 14. maj.

Deaf Champions League er ikke associerede med UEFA.