AGF henter islandsk landsholdsspiller i Norge

Af: BJ - 26. august 2016, kl. 9:19

AGF har indgået en treårig aftale med den målfarlige midtbanespiller Björn Daniel Sverrisson, der senest har spillet for Tippeliga-klubben Viking.

AGF's sportschef Jens Andersson glæder sig over tilgangen af 26-årige Björn Daniel Sverrisson, der kan dække alle de centrale positioner på midtbanen.

- Vi har i et stykke haft vores søgelys rettet mod Björn, som vi har fulgt i en del kampe og har fået et rigtigt godt indtryk af både fodboldmæssigt og menneskeligt. Han har den typiske islandske tilgang til spillet og besidder en række kvaliteter, der passer godt ind på vores hold. Han har en god venstrefod, er pasningsstærk, læser spillet godt og er også stærk i hovedspillet. Og fra sin position på midtbanen er han dygtig til at komme frem til afslutninger, hvilket hans målsnit i de forskellige klubber, han har spillet for, også viser. Det er en spiller, som helt sikkert vil give os flere strenge at spille på, siger Jens Andersson.

Björn Daniel Sverrisson, der står noteret for seks A-landskampe for Island - den seneste i starten af året - har siden 2014 spillet for Viking, hvor det er blevet til 97 kampe og 17 scoringer. Fodboldkarrieren indledte han i FH Hafnarfjordur, hvor han blev noteret for 108 kampe og 32 mål. Nu ser han frem til at tage hul på et nyt kapitel i AGF og Aarhus.

- Det føles rigtig godt at være her, og det er fedt at have skrevet under med den her fantastiske klub i Danmark, så jeg er rigtig glad. Jeg har haft en god snak med den sportslige ledelse, som fortalte mig om projektet for klubben, og det lød rigtig spændende, så derfor er det et rigtigt skridt for mig, og forhåbentlig kan jeg vise mit værd.

- Jeg håber at opnå nogle gode resultater med klubben, og forhåbentlig få klubben så langt op i tabellen som muligt. Jeg er bare rigtig glad for at være i AGF, og jeg ser frem til at komme på banen og spille for klubben, siger Björn Daniel Sverrisson

Han træner allerede i formiddag fra kl. 10.30 med sine nye holdkammerater på AGF's anlæg.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet