AGF sælger DC til belgisk klub

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 24. august 2016, kl. 16:00

AGF og KVC Westerlo er blevet enige om en transfer på Daniel Christensen, der skifter med øjeblikkelig virkning til den belgiske klub i Jupiler Ligaen.

Om salget af Daniel Christensen til Westerlo siger sportschef Jens Andersson:

- Det lå ikke i kortene, at vi skulle sælge DC, men vi har fået en fornuftig aftale med Westerlo, og samtidig vil vi ikke stå i vejen for den spændende mulighed, som pludselig er opstået for DC. Han har givet udtryk for, at han gerne vil forfølge denne chance, og det har vi valgt at imødekomme.

- DC har ydet en topprofessionel indsats for AGF, og 80 kampe på godt to sæsoner taler sit tydelige sprog. Han har samtidig været en god ambassadør for klubben og er vellidt blandt holdkammerater, trænere og ledere. Vi under ham denne mulighed for et udenlandseventyr, og på vegne af AGF vil jeg gerne takke ham for hans dedikerede indsats og ønske ham held og lykke.

27-årige Daniel Christensen skiftede til AGF på en fri transfer fra Sønderjyske i sommeren 2014 og var en vigtig brik i oprykningen til Superligaen og den efterfølgende sæson, hvor AGF konsoliderede sig i landets bedste række og kvalificerede sig til pokalfinalen. Han ser tilbage på en god tid i AGF og Aarhus.

- Det har været en fornøjelse at spille for AGF og klubbens mange fans. En af grundene til at jeg skiftede til AGF, var for at opleve den store passion for fodbold, der er i klubben og byen. Det har jeg nydt i fulde drag og i særlig grad i pokalfinalen, som var en fantastisk oplevelse.

- Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle forlade AGF i dette transfervindue. Men engang imellem opstår der en mulighed, som man ikke kan sige nej til, og jeg er glad for, at det så hurtigt er faldet på plads. Jeg vil gerne sende en varm tak til alle i og omkring klubben - ikke mindst mine holdkammerater og træner- og lederstaben - og ønske alt det bedste for AGF, siger Daniel Christensen.

Daniel Christensen har i denne sæson spillet fire Superliga-kampe - heraf tre fra start. I de 80 kampe, han i alt står noteret for, er det blevet til tre scoringer.