AGF skriver med Juelsgård

Af: BJ - 31. august 2016, kl. 15:59

AGF har indgået en treårig aftale med Jesper Juelsgård, der er købt i Brøndby IF.

27-årige Jesper Juelsgård, der har to A-landskampe på cv'et, skal styrke AGF på venstreback-positionen efter salget af Daniel Christensen.

- Med Jesper får vi en dygtig venstreback, som vi har et indgående kendskab til, og som besidder kvaliteter, der passer godt ind i den måde, vi gør tingene på. Han har før arbejdet sammen med Glen og Lars, og vi tror på, at han kan finde tilbage til det niveau, han tidligere har vist, når han får mulighed for at spille på sin favoritposition kontinuerligt. Med sin dynamiske stil, fart, gode venstre fod og skarpe indlæg bringer han nye facetter til vores spil, som jeg er sikker på, vi vil få stor glæde af, siger sportschef Jens Andersson.

Jesper Juelsgård glæder sig til de nye udfordringer i AGF - og til gensynet med Glen Riddersholm og Lars Friis.

- Det er på alle måder et godt skifte for mig. Jeg ved, at de spidskompetencer, jeg har, kan komme til sin ret i den måde, AGF spiller på, og Glen og Lars ved, hvilke knapper de skal trykke på for at få det bedste frem i mig. Det er samtidig en spændende udfordring at være med til at bygge noget op i AGF. Klubben er på rette vej, og jeg glæder mig til at spille for klubbens store fanskare og bidrage til, at klubben når de mål, den har sat, siger Jesper Juelsgård.

Jesper Juelsgårds fodboldkarriere tog fart i FC Midtjylland, hvor han nåede 160 officielle kampe, inden den franske klub Evian i 2014 skrev kontrakt med ham. I 2015 blev han hentet tilbage til den danske Superliga og Brøndby, hvor det er blevet til 26 kampe.

Han har sin første arbejdsdag på Fredensvang på mandag.

Navn: Jesper Lindorff Juelsgård
Født: 26. januar 1989