AGF tilknytter Mustapha Bundu

Af: BJ / Foto: lånt fra www.herefordfc.co.uk - 31. august 2016, kl. 13:33

Gældende for resten af sæsonen har AGF indgået en kontrakt med option for forlængelse med den 19-årige offensivspiller Mustapha Bundu.

Mustapha Bundu deltog tidligere på måneden i Superliga-holdets træning, og i den uge, han var på Fredensvang, efterlod han et så positivt indtryk, at det nu har resulteret i en aftale.

- Mustapha har et spændende potentiale, og hans træning med A-truppen viste, at han besidder nogle offensive færdigheder, der kan blive interessante for os. Han er stadig ung, men vi tror på, at han i vores rammer, kan tage det næste skridt i sin udvikling. Derfor har vi også sikret os en option i den etårige aftale, vi i første omgang har indgået, siger sportschef Jens Andersson.

Mustapha Bundu kan bruges både som kantspiller og angriber. Han er født og opvokset i Sierra Leone, men har de seneste år opholdt sig i England, hvor han sideløbende med sine studier har spillet fodbold for Hereford FC. Under sit ophold i England har han tidligere været til prøvetræninger i Manchester City, Liverpool og Cardiff. Han kom til England fra akademiet Craig Bellamy Foundation i Sierra Leone.

Mustapha Bundu befinder sig i øjeblikket i sit hjemland og vil ankomme til Aarhus, når hans arbejdstilladelse er faldet på plads.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet