AGF forlænger med fire

Af: BJ - 5. december 2016, kl. 18:52

AGF har tegnet nye kontrakter med Niklas Backman, Jens Stage, Mustapha Bundu og Nimo Gribenco.

En leder, der går forrest. Et lokalt talent, der er ved at bide sig fast på førsteholdet. Og to unge talenter, der er inde i en god udvikling og besidder et spændende offensivt potentiale. I alt fire AGF-spillere, der har det til fælles, at de i dag har forlænget deres aftaler med AGF. 28-årige Niklas Backmans nye aftale løber til sommeren 2019. Det samme er tilfældet for den kontraktforlængelse, 20-årige Jens Stage har indgået. 19-årige Mustapha Bundu har sat sin signatur på en aftale til sommeren 2021. Og endelig har 19-årige Nimo Gribenco fået sin første professionelle kontrakt, der gælder til udgangen af 2018.

Om de fire forlængelser siger sportschef Jens Andersson:

- Niklas Backman har været i AGF i et år, og han har fra første dag vist sit værd på og udenfor banen. Han er en kriger, og han har en vindermentalitet, der smitter af på hans holdkammerater. Han er på alle måder et stort aktiv for os, og derfor er vi også glade for, at vi har forlænget aftalen med ham.

- Jens Stage har gennemgået en rivende udvikling, siden han skiftede til AGF fra Brabrand for et år siden. Han har mange af de dyder, vi værdsætter. Han er altid eksponent for hårdt arbejde, og hans fodboldmæssige færdigheder passer godt til den stil, vi har. Det er selvfølgelig også et plus, at han er her fra byen, og han har fået sin fodboldopvækst i tre af vores samarbejdsklubber, ASA, Lyseng og Brabrand.

- Mustapha Bundu har i de måneder, han har været i klubben, efterladt et positivt indtryk. Han har selvfølgelig skullet vænne sig til en ny fodboldkultur, men hans potentiale er uomtvisteligt, og derfor glæder vi os også over, at det har været muligt at indgå en relativt lang aftale med ham.

- For Nimo Gribenco, der er her fra byen og har spillet for Aarhus KFUM, Skovbakken og Viby, er historien lidt den samme. Han har trænet fast med truppen i efteråret, og her har han gjort sig fortjent til en kontrakt. Han har nogle offensive færdigheder, der er helt unikke, men har stadig også en masse områder, han skal forbedre sig på. Han har dog vist en stor villighed til at flytte sig i den rigtige retning, og det er også baggrunden for, at vi nu har valgt at lave aftalen med ham.

På AGF TV kan du få reaktioner fra de fire spillere på deres kontraktforlængelser:

Nicklas Backman-interview: http://bit.ly/2g0glpb

Interview med Jens Stage, Mustapha Bundu og Nimo Gribenco: http://bit.ly/2gUc7MA