AGF henter erfaren og luftstærk forsvarsspiller

Af: BJ - 13. december 2016, kl. 13:01

33-årige Mikkel Rask skifter til AGF på en aftale, der gælder til sommeren 2018.

Med A. J. Soares' nødtvungne karrierestop har AGF været på udkig efter en erfaren spiller til de bagerste rækker. Valget er faldet på Mikkel Rask, der har sat sin signatur på en kontrakt, der løber i halvandet år.

- Antalsmæssigt har vi været for få forsvarsspillere, siden A. J. måtte stoppe. Med tilgangen af Mikkel øger vi konkurrencen i forsvaret, og trænerteamet får flere muligheder, når de skal sætte det stærkeste hold, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen og giver den nye AGF'er dette skudsmål:

- Mikkel kommer med stor rutine, han er kommunikativt stærk og er ikke bange for at tage ansvar og gå forrest. Han har et stort kendskab til ligaen og de spillere, han kommer til at stå overfor, og han er en rigtig fighter, der forsvarer sit eget mål med stor passion. Sidst men ikke mindst har han stor kapacitet i spillet i luften og tilfører både defensivt og offensivt betydelige kompetencer på vores standardsituationer. Indtil videre er han i denne sæson den mest scorende centrale forsvarsspiller i Alka Superligaen, og sammen med de andre luftstærke spillere, vi har, kommer han til at udgøre en alvorlig trussel på alle vores offensive dødbolde.

Mikkel Rask, der de seneste knap fem år har spillet for Viborg FF, ser frem til de nye udfordringer i AGF og Aarhus.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op i AGF og møde mine nye holdkammerater efter nytår. Jeg har hørt mange gode ting om klubben og folkene omkring, og så synes jeg, at man her har gang i et interessant projekt, som jeg gerne vil være en del af og bidrage til. Vi går ind i en spændende halvsæson, og det tricker mig som fodboldspiller at spille for mange tilskuere og en god kulisse. Så jeg ser meget frem til at tage hul på et nyt, spændende kapitel i min karriere, siger Mikkel Rask.

Hans seneste periode i Viborg var anden gang, at han tørnede ud for domkirkebyen. I perioden 2005-2009 bar Rask også den grønne Viborg-trøje, og derudover har han også Randers FC, tyrkiske Diyarbakirspor, FC Fredericia og FC Hjørring på sit fodbold-cv, der indtil videre tæller 167 Superliga-kampe fordelt over syv sæsoner og 16 mål.

Han har første træningsdag i AGF den 5. januar, hvor han sammen med sine nye holdkammerater starter forberedelserne til forårssæsonen.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet