AGF skriver med Jens Stage

Af: BJ - 27. januar 2016, kl. 10:00

AGF har indgået en toårig aftale med Jens Stage, der de seneste sæsoner har spillet for Brabrand IF’s 2. divisionshold, og inden da repræsenterede IF Lyseng i ungdomsrækkerne.

De seneste måneder har 19-årige Jens Stage deltaget i træningen med AGF's Superliga-trup, og han har her efterladt et så positivt indtryk, at AGF nu har valgt at tilknytte ham på en toårig aftale.

- Det føles rigtig godt, at vi har fået Jens Stage på plads. Det er en ung spiller, som i den tid, han har trænet med os, har vist, at han er i stand til at løfte sit spil. Jeg synes, han er en bedre spiller i dag, end da han startede med at træne med os i efteråret. Han har fremfor alt her i januar vist, at han kan gøre sig gældende på dette niveau. Han konkurrerer på samme vilkår som alle andre, og han vil helt sikkert være i spil til førsteholdet og meget vel også få Superliga-kampe i foråret, siger sportschef Jens Andersson.

Under hele det forløb, Jens Stage har haft i AGF, har Brabrand IF vist stor velvillighed, og Jens Andersson har kun roser til overs for samarbejdsklubbens opbakning.

- Det føles ekstra fint, at vi har mulighed for at tilknytte en spiller fra Aarhus. Vi har haft en rigtig god dialog med Flemming Møller og Tom Søjberg fra Brabrand (henholdsvis formand og cheftræner, red.), og Tom har været fantastisk behjælpelig med at give Jens lov til at træne med os i så lang tid. Det har været et fint træk fra Brabrands side, og det vil jeg på AGF's vegne gerne takke for, siger Jens Andersson.

Det er en ægte Aarhus-dreng, der nu bliver en del af Superliga-truppen. Jens Stage trådte sine første fodboldstøvler i ASA, inden turen gik videre til IF Lyseng. Som U19-spiller hentede Tom Søjberg ham til Brabrand, hvor han kom på klubbens 2. divisionshold, og præstationerne her bragte ham også ind omkring U18-landsholdet. Nu glæder den dynamiske midtbanespiller sig til at tage næste skridt i karrieren og trække den hvide trøje over hovedet.

- Jeg er sindssygt glad for, at det er faldet på plads. Jeg havde lidt drømt om, at det skulle ske nu, men jeg havde ikke rigtig turde tro på det. Jeg har altid holdt med AGF og haft en drøm om at spille for klubben, lige siden jeg som helt lille dreng kom på stadion. Jeg føler også allerede, at jeg er faldet godt til i truppen, og jeg kan godt lide den måde, Glen kører tingene på, siger Jens Stage, der i de seneste måneder stille og roligt har vænnet sig til Superliga-tempoet.

- Det har været et godt forløb, jeg har haft i AGF. I starten havde jeg det lidt svært med tempoet, men det er jeg kommet godt efter nu. Jeg føler helt klart, at jeg godt kan være med på dette niveau og gøre mig gældende, understreger den nye AGF'er.

Kort om Jens Stage
Alder: 19 år