Ny anfører og ledergruppe udpeget

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 16. juli 2016, kl. 14:30

AGF’s trænerteam har udnævnt Morten ’Duncan’ Rasmussen til ny anfører, og samtidig udpeget en ledergruppe, der får et ekstraordinært stort ansvar i den fortsatte udvikling af en stærk træningskultur og spillestilen på holdet.

Morten Duncan Rasmussen overtager anførerposten fra Steffen Rasmussen, og den 31-årige angriber har ifølge cheftræner Glen Riddersholm de helt rette kvaliteter til at påtage sig dette ansvar.

- Det er vigtigt for mig, at jeg kan få kontakt til anføreren og rådføre mig med ham under en kamp. Som træner har jeg derfor også altid foretrukket, at det er en markspiller, der bærer anførerbindet. At valget er faldet på Duncan, har været oplagt, fordi han både har personligheden, erfaringen, vindermentaliteten og den strategiske indsigt til at løfte denne opgave.

- Samtidig brænder der et stort AGF-hjerte i Duncan - ligesom der også gør hos Steffen Rasmussen, som jeg har været meget glad for som anfører, og som jeg er meget tilfreds med fortsat har committet sig til at ville påtage sig et stort ansvar for fremtidens AGF, siger Glen Riddersholm.

Flere skuldre skal ifølge AGF-træneren være med til at bære ansvaret, og derfor har han sammen med resten af trænerteamet udpeget en ledergruppe, som udover Duncan består af Steffen Rasmussen, Niklas Backman og Danny Olsen

- Det er erfarne, modne spillere, der har prøvet meget i deres karriere, og de har den nødvendige ballast til at påtage sig et ekstraordinært stort ansvar i dagligdagen i forhold til, at vores kultur hele tiden udvikler sig i den rigtige retning. Ledergruppen vil være i tæt samarbejde og dialog med staben og vores team coach B.S. Christiansen, der vil bidrage med de kompetencer, han har, og rådgive dem, siger Riddersholm.

Udviklingen af fremtidens ledere på AGF-holdet er også et fokusområde for cheftræneren.

- Det er vigtigt for os, at de næste ledere står klar i køen, og det arbejde, har vi også taget hul på. Vi har udvalgt tre yngre spillere - Daniel A. Pedersen, Jens Jønsson og Alexander Juel - til et lederudviklingsforløb. De tager allerede nu et stort ansvar, og vi vil gerne give dem endnu flere redskaber, udvikle dem personligt og ruste dem bedst muligt, så de med tiden kan udvikle sig til stærke ledere på og udenfor banen, siger Glen Riddersholm.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet