AGF skriver med ung angriber

Af: BJ - 15. juni 2016, kl. 16:05

15-årige Anders Fæster har sat sin signatur på en ungdomskontrakt, der løber frem til sommeren 2018.

Med sine 193 cm rager Anders Fæster godt op i landskabet i forreste linje, når AGF spiller - og hans spillemæssige præstationer har også været iøjnefaldende for U15 og U17 det seneste år. Derfor har AGF nu valgt at belønne angriberen med en ungdomskontrakt.

Talentchef Anders Madsen ser spændende perspektiver i Fæsters veludviklede teknik og afslutningsfærdigheder kombineret med hans fysiske forudsætninger.

- Anders er en angriber, der har de værktøjer, der skal til for at begå sig på højeste niveau. Han er teknisk dygtig, god til at modtage og vende med bolden, og hans afslutningsfærdigheder med både hoved og begge fødder er også gode. I foråret har han vist en træningsparathed, der har gjort, at han har fået kampe for U17 og her præsteret på højt niveau. Vi tror på, at han har et stort udviklingspotentiale, og at vi kan løfte ham til at blive en stærk angriber, siger Anders Madsen.

Anders Fæster skiftede fra samarbejdsklubben VIK til AGF som U13-spiller. I den netop overståede sæson har han været en bærende spiller på U15-holdet, og i løbet af foråret er det også blevet til fem kampe og en enkelt scoring for U17. Hans præstationer for AGF har også ført til en udtagelse til DBU's U15-træf i Vildbjerg senere på måneden, hvor det nye U16-landshold efterfølgende bliver udtaget.

Han er stolt over det skulderklap, som ungdomskontrakten med AGF er et udtryk for.

- Ja, det er fedt! Det er noget, jeg har kæmpet for i lang tid, og det er fedt at få opfyldt et mål, som man har sat sig. Jeg har udviklet mig meget det seneste år og at få en kontrakt er kun med til at give mig ekstra motivation til hele tiden at gøre mit bedste, siger den høje angriber, der beskriver sig selv som hovedstødsstærk, god med bolden og med en god orienteringsevne. Angriberfærdigheder, som han vil bruge til at få et endnu større mål opfyldt.

- Jeg drømmer selvfølgelig om at blive professionel fodboldspiller og at spille for AGF i Superligaen, lyder det fra Fæster, der sender en stor tak til to af sine trænere.

- Rune Düring har jeg haft i en del år, og han har hjulpet mig rigtig meget både mentalt og fodboldmæssigt. Morten Mølkjær har også lært mig meget i forhold til det mentale, og at man skal præstere hver gang. Begge to har jeg meget at takke for.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet