Her er vores nye trøje

Af: BJ - 30. juni 2016, kl. 17:23

Ved en event på Lille Torv har AGF i dag præsenteret den nye hjemmebanetrøje til 16/17-sæsonen.

AGF og hummel har i fællesskab stået for designet af den unikke trøje, der blandt andet er inspireret af AGF's nære geografiske tilknytning til Marselisborg samt klubbens lange historie som en del af Aarhus Gymnastikforening af 1880.

De tværgående marineblå striber henviser til kongelige ordensbånd og henter inspiration fra skoven og slottets historie. Designet fremstår klassisk, stilrent og moderne. Det ses blandt i kraven, hvor der er en henvisning til 1880 - året, hvor AGF blev stiftet.

Stoffet er svedtransporterende letvægtsmateriale, som øger spillerens komfort og velvære og derfor deres ydeevne.

Grafikken i nakkespejlet repræsenterer en invitation til Ceres Park via Stadion Allé - vejen til holdets hjerte.

I nakken er der desuden gengivet klubbens motto: "Sudare pro communi causa", som oversat til dansk betyder "Svede for samme sag"

Køb den nye trøje i webshoppen her fra kl. 17.00 >> - eller i AGF Fanshop fra fredag kl. 13.00.

Detalje1

Detalje5