Lukas Fernandes stopper i AGF

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 20. juni 2016, kl. 5:30

AGF og Lukas Fernandes er blevet enige om at ophæve samarbejdet. Den 23-årige målmand fortsætter karrieren i SønderjyskE.

Det er Fernandes' ambition om fast spilletid, der er årsagen til den gensidige beslutning.

- Jeg har været virkelig glad for min tid i Aarhus og haft det godt med alle i og omkring klubben - ikke mindst mine holdkammerater. Men i og med at der er kommet en ny keeper til klubben, er vejen til fast spilletid blevet sværere for mig. Jeg er 23 år og har brug for at spille et sted, hvor der er større chance for at komme til at stå fast, siger Lukas Fernandes.

Sportschef Jens Andersson har forståelse for, at Fernandes har ønsket nye udfordringer.

- Lukas har ydet en professionel indsats i den tid, han har været i klubben, og han har gennemgået en fin udvikling under 'Magic' (målmandstræner Maciej Wasyniuk, red). Men med tilgangen af Aleksandar Jovanovic er udsigten til spilletid blevet mindre i AGF, og jeg er glad for, at vi har fundet en god løsning for alle parter. På klubbens vegne vil jeg ønske Lukas al mulig held og lykke med de nye udfordringer, siger Jens Andersson.

Lukas Fernandes kom til AGF i sommeren 2014 og nåede at spille 15 førsteholdskampe.