U16-landsholdsspiller på kontrakt

Af: BJ - 14. juni 2016, kl. 23:14

AGF har skrevet en treårig ungdomskontrakt med Sebastian Hausner, der fik sin debut på U16-landsholdet tidligere på året.

For lige knapt halvandet år siden skiftede Sebastian Hausner fra AC Horsens til AGF, og han har fra dag et været iøjne- og iørefaldende i den hvide trøje i kraft af sin vindermentalitet og evne til at vejlede holdkammeraterne. I den netop overståede sæson har han været en fast del af U17 Liga-holdet, der har vist en støt opadgående præstationskurve. Hausners udvikling har ført til udtagelse til U16-landsholdet - og nu også en treårig ungdomskontrakt.

Talentchef Anders Madsen fremhæver Hausners stærke mentalitet.

- Sebastian er helt vildt god for vores træningsmiljø. Han har en karakter og en tilstedeværelse på banen, hvor han lykkes med selv at præstere og samtidig gør sine holdkammerater bedre. I den tid, han har været i AGF, har han lagt flere lag på sit spil. Han er blevet langt mere fokuseret på sin egen præstation, og hans defensiv er blevet rigtig god og har været det i en lang periode både på landsholdsniveau og i U17 Ligaen. Han kan spille både 6'er-positionen og i midterforsvaret, og der har han nogle lederegenskaber, som bliver spændende at følge, siger Anders Madsen.

Sebastian Hausner er stolt over tillidserklæringen fra AGF.

- Det er et stort øjeblik for mig. Det er noget, jeg har arbejdet for i lang tid, og det har hele tiden været et mål for mig, lige siden jeg kom til AGF.

Han fik sin fodboldopvækst i FC Horsens, inden han skiftede til AC Horsens. I januar 2015 forlod han "den gule fare" til fordel for AGF, og han synes, at han har flyttet sig på mange parametre i talentmiljøet på Fredensvang.

- Der er først og fremmest blevet arbejdet meget med mit forsvarsspil, for her skulle jeg lægge meget på, og så har jeg også udviklet mig både som person og som teamspiller. Jeg skal fortsat udvikle mit forsvarsspil endnu mere, men også mit spil med bolden, så jeg bliver bedre til den offensive del siger Hausner, der især retter en tak til Morten Mølkjær, fordi den kommende U17-cheftræner  har hjulpet ham meget både på og udenfor fodboldbanen.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet