AGF forlænger med kantspillere

Af: BJ - 11. maj 2016, kl. 22:19

I forbindelse med aftenens kamp mod Esbjerg har AGF offentliggjort, at klubben har forlænget aftalerne med Stephan Petersen og Michael Zacho.

Stephan Petersen har forlænget sin aftale med et år, så den nu løber til sommeren 2017. Sportschef Jens Andersson glæder sig over, at AGF fortsat får glæde af den hurtige kantspiller, der har repræsenteret klubben siden 2010.

- Stephan har vist, at han besidder kvaliteter, som vi behøver i Superligaen i næste sæson og til at indfri de målsætninger, vi har. Han har været i klubben i mange år, og han har altid repræsenteret AGF på bedste vis. Og i den seneste tid har han fremfor alt vist, at han er parat til at arbejde stenhårdt for fortsat at spille i den hvide trøje, siger Jens Andersson.

For Stephan Petersen har en forlængelse med AGF været førsteprioritet.

- Jeg har været glad for at være i AGF, lige siden jeg startede i klubben. Det er her, jeg helst vil være, og jeg er glad for, at det er faldet på plads. Jeg har haft en god snak med Glen, og jeg synes, at vi som hold ser stærke ud, og at vi kan blive endnu stærkere i næste sæson, siger 30-årige Stephan Petersen, der står noteret for 194 kampe for AGF.

Petersens kantspiller-kollega Michael Zacho har også sat sin signatur på en forlængelse. Hans nye aftale med AGF løber til sommeren 2018. For et år siden tog AGF den strategiske beslutning at give Zacho et ekstra år som U19-spiller, for at han stille og roligt kunne vænne sig til overgangen til seniorfodbold, og nu bliver han belønnet for den fremgang, han har vist.

- Vi har valgt at forlænge med Zacho, fordi det er en spiller, vi tror på, og fordi han det seneste år har taget fornuftige skridt i sin udvikling. Han har et potentiale, som vi håber og tror på, at vi i fællesskab kan forløse, siger sportschef Jens Andersson.

Michael Zacho ser frem til to år mere i AGF-trøjen.

- Først og fremmest synes jeg, at det nye koncept, som Glen og Friis har indført, virker spændende - og jeg føler, at jeg udvikler mig både som spiller og menneske under dem. Så jeg kan ikke se nogen grund til ikke at forlænge. Det betyder også meget, at jeg trives i klubben både på og udenfor banen, siger Michael Zacho, der kom til AGF som 12-årig fra samarbejdsklubben HEI og står noteret for to førsteholdskampe.