AGF henter serbisk landsholdsmålmand

Af: BJ /Foto: fkradnickinis.rs - 28. maj 2016, kl. 18:19

AGF styrker sig til den kommende sæson med den 23-årige målmand Aleksandar Jovanović, som har sat sin signatur på en fireårig aftale.

Aleksandar Jovanović vogter målet for Radnički Niš i den bedste serbiske række, hvor han i denne sæson har gjort det så overbevisende, at han er blevet udtaget til det serbiske A-landshold.

Sportschef Jens Andersson glæder sig over, at det i konkurrence med flere andre europæiske klubber er lykkedes at få papir på den 192 cm høje målmand.

- Vi har fulgt Aleksandar Jovanović live flere gange i foråret, og her har han overbevist os om, at han er en dygtig målmand, som redder point til sit hold, og som har en stærk udstråling. Trods sin unge alder kommer han med masser af erfaring fra et højt niveau og er vant til at spille for mange tilskuere. Han befinder sig netop nu i landsholdslejren i Beograd, og jeg er glad for, at det trods dette lykkedes at lukke en aftale med ham, siger Jens Andersson.

Jovanović startede karrieren i FK Rad i fødebyen Niš og var i begyndelsen af sin seniortid på udlån i andre klubber. Han fik sin ligadebut mod Røde Stjerne Beograd i 2013. I 2015 skiftede han fra Donji Srem til Radnički Niš, hvor han etablerede sig som førstekeeper og står noteret for 39 førsteholdskampe i denne sæson og 46 i alt.

Aleksandar Jovanović har sin første arbejdsdag i AGF d. 20. juni, når Superliga-truppen starter forberedelserne til den nye sæson.