AGF udvider trænerteamet

Af: BJ - 19. maj 2016, kl. 15:03

Allan K. Jepsen vil fra den nye sæson blive en del af trænerteamet omkring førsteholdet og skal blandt andet være med til at styrke koblingen til ungdomsafdelingen.

Det bliver et velkendt ansigt, der i den nye sæson vil indgå i trænerstaben omkring AGF's Alka Superliga-hold. 38-årige Allan K. Jepsen, der siden 2013 har været træner i klubbens talentafdeling og de to seneste sæsoner har stået i spidsen for det talentfulde U17 Liga-hold, rykker op og bliver ny anden-assistent på førsteholdet.

- Det har hele tiden været planen at udvide trænerteamet på førsteholdet, og i Allan har vi fundet den helt rette person til jobbet som anden-assistent. Han kommer med både erfaring som træner og spiller, og han har vist, at han er dygtig til at udvikle spillernes individuelle kompetencer, han arbejder systematisk og dedikeret med tingene, og han er fodboldtaktisk stærk. Han bliver samtidig en naturlig kobling til ungdomsafdelingen og kan bidrage til, at vi i de kommende år indfrier vores målsætning om at få endnu flere af vores egne spillere op på førsteholdet, siger sportschef Jens Andersson.

Cheftræner Glen Riddersholm ser frem til samarbejdet med Allan K. Jepsen.

- Jeg er glad for, at vi har fået besat posten som anden-assistent, og at det har været muligt at rekruttere internt. Det er med til at signalere det tætte samarbejde, der skal være mellem førsteholdet og ungdomsafdelingen. Allan er et velkendt ansigt på Fredensvang, han har en aktiv spillerkarriere, han også kan byde ind med, og på den måde kommer han til at komplementere vores team rigtig godt, siger Glen Riddersholm.

For Allan K. Jepsen, der er i besiddelse af den næsthøjeste trænerlicens - UEFA's A-licens - er det en trænermålsætning, der nu går i opfyldelse.

- Da jeg startede med at træne, lagde jeg ikke skjul på, at det var min ambition at tage næste skridt op på seniorniveau. At det sker nu, og at det er i AGF, jeg får denne mulighed, er kun glædeligt. Det er en spændende udvikling, der er i gang på førsteholdet, og den ser jeg frem til at bidrage til - blandt andet med erfaringerne fra min spillerkarriere. Derudover får jeg også til opgave at integrere og tage hånd om de unge spillere, der kommer op fra ungdomsafdelingen, og som jeg helt naturligt har et indgående kendskab til, siger Allan K. Jepsen, hvis fodbold-cv tæller en opvækst i AGF's ungdomsafdeling, 200 Superliga-kampe, udlandsophold i blandt andet Hamburger SV og Heerenveen samt ungdoms- og A-landskampe.

Han starter i sin nye rolle, når førsteholdet tager hul på forberedelserne til den nye sæson d. 20. juni. Inden da skal han dog have rundet sæsonen med U17 af på bedste vis.

- Jeg har haft to rigtig gode år sammen med spillerne og de øvrige trænere og ledere omkring U17. Det bliver lidt vemodigt at skulle forlade årgangen, men forhåbentlig får jeg mulighed for at træne flere af dem igen om nogle år, når de er klar til at spille for førsteholdet, siger Allan K. Jepsen. 

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet