Soares indstiller karrieren

Af: BJ - Foto: Getty Images den 16. november 2016, kl. 17:26

Følgerne af en hovedskade tvinger Anthony J. Soares til at indstille karrieren.

I starten af denne sæson hentede AGF Anthony J. Soares til klubben på en toårig aftale, men på grund af følgerne af en hovedskade pådraget i efteråret har den amerikanske forsvarsspiller nu efter råd fra flere specialister nødtvungent valgt at indstille sin aktive karriere.

- Det er på alle måder en trist sag - fremfor alt for A. J., og vi er alle meget berørte af situationen. Men når det drejer sig om helbredet, skal man ikke gå på kompromis med noget eller tage den mindste chance. Vi er alle enige om, at det er den rigtige beslutning, at han stopper, selvom det naturligvis gør ondt, at det sker på en så uheldig baggrund.

- A. J. har været et fantastisk bekendtskab. Han har nogle stærke personlige egenskaber, og jeg er sikker på, at han vil få succes med de nye udfordringer, han kaster sig over. På AGF's vegne vil jeg gerne takke ham for indsatsen og ønske ham alt mulig held og lykke, siger sportschef Jens Andersson.

Om den svære beslutning siger Anthony J. Soares:

- På grund af hovedskaden har flere specialister rådet mig til at stoppe min karriere af hensyn til mit helbred på den lange bane. Jeg vil gerne takke AGF for den behandling, jeg har fået i den korte tid, jeg har været i klubben.

Det bratte karriestop har været en hård melding at skulle forholde sig til for 27-årige Soares, og han ønsker ikke at kommentere det yderligere, hvilket AGF beder medierne om at respektere.

Soares scorede i sin første kamp fra start i AGF mod Esbjerg, og i alt nåede amerikaneren seks kampe i den hvide trøje.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet