Dino vil slå tilbage mod OB

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 10. august 2017, kl. 17:34

Dino Mikanovic er atter klar til at trække den hvide trøje over hovedet, når OB er modstanderen på søndag, og den kroatiske back vil sammen med holdkammeraterne rejse sig ovenpå de seneste skuffelser.

På søndag vender Superliga-bolden atter tilbage til Aarhus, når vi efter to svære udekampe møder et formstærkt OB-hold, der har fået syv point i de seneste tre kampe. Kampen på søndag er en tiltrængt mulighed for komme tilbage på sejrsporet. Og det skal ifølge Dino Mikanovic først og fremmest ske ved at finde tilbage til det udtryk, som altid skal være basis for præstationerne på banen.

- Vi skal tilbage til fundamentet med at arbejde hårdt, og så må fodboldspillet komme derfra. Det vigtigste er, at vi kommer på tavlen. Vi skal ud og vise, at det vi så i mandags var en offday og give alt, hvad vi har. På den måde får vi også muligheden for at levere en god kamp og tage de tre point, siger Dino Mikanović.

OB-kampen bliver et glædeligt gensyn med Mikanovic, der sad over i mandagens kamp mod SønderjyskE på grund af karantæne. Efter en enkelt kamp på sidelinjen er den kroatiske højre-back tilbage igen, og han går efter at imponere på grønsværen, når OB kommer til Aarhus.

- Jeg er tilbage for at give mig fuldt ud til kampen mod OB, hvor jeg skal gøre det bedre defensivt end sidst. Men det er jeg også klar til, og jeg glæder mig til at komme i kamp igen. En sejr på søndag vil ikke kun give et godt springbræt til resten af efteråret. Det vil også give et rygstød i forhold til at indfri de målsætninger, vi har i Superligaen.

- Vi lever hver dag for klubben, og vi vil gøre alt for, at resultaterne også snart kommer til at blive bedre, lyder det fra Mikanović.

Der er kampstart kl. 18.00 fra Ceres Park.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet