ED-data vil vækste yderligere med AGF

Af: BJ - 17. august 2017, kl. 12:00

Skødstrup-virksomheden ED-data, der er totalleverandør af IT-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet, er ny Sølvpartner i AGF.

I 2016 blev ED-data for fjerde gang kåret til gazelle-virksomhed i Børsen. Den markante fremganghar været resultatet af en klar vækststrategi, og Sølvpartner-aftalen, som IT-virksomheden nu har indgået med AGF, skal være med til at forstærke denne udvikling.

- Vi har oplevet en kraftig vækst i de seneste år og omsatte i seneste regnskabsår for 170 mio. kr. Den fremgang ønsker vi at fastholde og udbygge, og her ser vi samarbejdet med AGF som en god platform. Det er både i form af øget synlighed og de nye relationer, vi forventer at skabe i AGF's netværk, siger COO Henrik Bjerrum Nielsen,

ED-data blev grundlagt i 2002 og har med et stærkt fokus på tryghed, relationer og kundeservice i dag opbygget en portefølje, der tæller over 1.000 kunder fordelt på private virksomheder og offentlige institutioner. Engagementet i AGF skal føre til nye kunder, men det er dog ikke kun forretningsmæssige overvejelser, der gemmer sig bag den nye aftale.

- Vi nærer en stor portion kærlighed til AGF, så der er meget hjerte med i beslutningen om at blive en del af klubbens erhvervsnetværk. Men vi forventer da også, at vi sammen med AGF kan få forretning ud af vores engagement, og at vi kan slå to streger under et positivt udbytte, når vi gør det hele op, understreger Henrik Bjerrum Nielsen.

ED-data har ikke tidligere været en del af AGF's erhvervsnetværk, men det er dog ikke uvant for virksomheden at involvere sig i sportens verden.

- Vi vil gerne engagere os i det samfund, vi er en del af. Vi har eksempelvis i forvejen et sponsorat i Rønde Bordtennisklub, som bl.a. arbejder med et meget ambitiøst talent-setup. Det er naturligvis på lidt mere lokalt niveau, mens vi med de muligheder, vi opnår i AGF, kommer bredere ud. Men fælles for begge sponsorater er, at det giver mening for os, og at vi har et klart mål med dem, siger Henrik Bjerrum Nielsen, der til søndagens kamp mod Brøndby markerer det nye samarbejde med AGF ved at invitere 20 kunder og medarbejdere til fodbold i Ceres Park.

Få mere at vide om ED-data på www.ed-data.dk