En total ny bronzepartner

Af: SHC - 18. august 2017, kl. 8:00

En Total Løsning. Det er missionen for ETL Group, der er ny bronzepartner i AGF.

Sætningen: 'en total løsning' har også lagt navn til virksomheden, der beskæftiger sig med facility management service og gør en ære i, at deres kunders behov er samlet ét sted - heraf navnet; En Total Løsning - ETL Group.

Vores nye bronzepartner holder til i Skødstrup lidt uden for Aarhus og er en såkaldt facility service-virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 2006. ETL Group startede oprindeligt med at arbejde med vinduespolering og lettere rengøringsopgaver, men beskæftiger sig i dag med alle former for rengøring, vinduespolering, graffitirens, ejendomsservice, vicevært, skadeservice, algebehandling, måtteservice, linnedvask, samt vedligeholdelse af facade ved hjælp af rappelling og andet arbejdsklatring. En række kompetencer, der i daglig tale kaldes facility management service.

- Vi samler alle serviceydelser i et hus målrettet erhvervskunder. Som udgangspunkt er vores kunder for langt de flestes vedkommende erhvervskunder, hvor vi ofte løser alle deres serviceopgaver. De skal have ét sted at gå hen - om det så er vinduespolering, rengøring eller skadeservice. Vores udgangspunkt er at gøre vores kunders hverdag nemmere for dem ved netop at tilbyde den totale løsning, fortæller stifter og adm. direktør Stefan Jensen, der har indgået aftalen med AGF med lige dele forretning og fodboldhjerte for øje.

- I bund og grund synes jeg, det er vigtigt, vi har et godt fodboldhold i Aarhus, og AGF er for mig byens hold. Derfor er det vigtigt, at vi som erhvervsliv støtter op om det lokale Alka Superligahold. Men selvfølgelig har vi også forretningsmæssige overvejelser, og vi håber, vi kan opnå en større synlighed overfor erhvervslivet med den her aftale. AGF tilbyder både en interessant eksponering og et godt miljø omkring kampene i Ceres Park, som vi tror, vi kan få stor glæde af. Endelig har vi en masse medarbejdere, der også vil få glæde af aftalen og som synes, det er en god ide, at deres arbejdsplads støtter AGF, siger Stefan Jensen.

ETL Groups aftale med AGF er trådt i kraft og løber frem til sommeren 2018. Se mere om ETL Group her:

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet