Fischer Gardiner og AGF åbner gardinet for nyt samarbejde

Af: KDJ - 21. august 2017, kl. 15:28

En af Skandinaviens førende virksomheder inden for gardiner og solafskærmninger, Fischer Gardiner, er blevet ny bronzepartner med AGF.

Fischer Gardiner, der holder til i Aarhus, blev grundlagt i 1962. Siden da har virksomheden specialiseret sig i gardiner og solafskærmning, og i dag går forretningen så godt, at man sammen med de andre virksomheder under navnet Fischer Group er førende på området i Skandinavien.

- Vi er en gammel virksomhed, der sælger gardiner og solafskærmning. Derudover er vi en del af en større virksomhed i form af Fischer Group, der ejer nogle forskellige selskaber rundt om i Skandinavien. De har alle sammen noget med gardiner og solafskærmning at gøre, fortæller direktør i Fischer Gardiner Steen Fischer, der ser frem til de mange spændende netværksmuligheder, som et samarbejde med den lokale fodboldklub giver mulighed for.

- Vi er først og fremmest en Aarhus-virksomhed, og derfor synes vi, at det giver god mening at samarbejde med AGF, som er et godt projekt i byen. AGF er samtidig en klub, der giver nogle unikke muligheder for at engagere sig i et godt og bredt netværk. Det er en klub, der har en masse interessante partnervirksomheder, og det vil vi gerne være en del af. Vi glæder os over at kunne støtte et godt projekt som AGF, siger Steen Fischer.

Fischer Gardiner fungerer som leverandør til private såvel som offentlige kunder og erhvervsvirksomheder. Sidstnævnte gruppe indbefatter alt fra kontorer, hoteller samt virksomheder i større og mindre format. Aftalen med AGF og Fischer Gardiner gælder i første omgang frem til sommeren 2018.

Læs mere om vores nye bronzepartner her: www.fischergardiner.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet