Fodboldfest i Ceres Park på søndag

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 18. august 2017, kl. 17:46

Er du til fodbold, fest og farver, er der al mulig grund til at komme i Ceres Park på søndag, hvor der forventes op mod 15.000 tilskuere til rivalopgøret mod Brøndby.

Når AGF spiller hjemme mod Brøndby, er det traditionelt et tilløbsstykke med tusindvis af tilskuere på tribunerne. Sådan bliver det også på søndag, hvor der bliver massiv vokal opbakning til begge hold. Brøndby fylder udebanesnittet, der er blevet udvidet til denne kamp, og på de øvrige tribuneafsnit er der også godt gang i billetsalget. Op mod 15.00 tilskuere forventes til kamppen.

På søndag er der også ekstra kolorit på rammerne om kampen. Allerede fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen med Aarhus Sport Tailgate, der byder på et væld af spændende og sjove aktiviteter for store og små, streetfood, musik og underholdning.

Programmet for Aarhus Sport Tailgate kan du se her: www.sporttailgate.dk

Specialudgave af Fodbold med Horup og AGF-koryfæer på besøg
I området foran Ceres Park kan du fra kl. 16.00 opleve en specialudgave af Fodbold med Horup, hvor AGF-direktør Jacob Nielsen og chefredaktør på Århus Stiftstidende Jan Schouby vil krydse klinger. Kl. 16.30 tager stadionspeaker Thomas Unterschlag over med fanquiz og besøg af cheftræner Glen Riddersholm og tidligere AGF-koryfæer. Kig derfor forbi scenen fra kl. 16.00.

Klokken 18.00 fløjtes AGF-Brøndby. Kom og vær en del af oplevelsen og fællesskabet.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet