IT-virksomhed løfter sit engagement i AGF

Af: SHC - 3. august 2017, kl. 11:05

Npvision Group A/S, der har hovedsæde i Aarhus, engagerer sig nu yderligere i AGF og rykker op som ny Bronzepartner. IT-virksomheden har således netop opgraderet sit engagement fra Erhvervssponsor til Bronzepartner for det næste år.

Npvision Group A/S er specialiseret i at formidle køb og salg af brugt IT-udstyr, og er en meget markant spiller på det danske marked inden for køb og salg af brugt og udfaset IT-udstyr.

- Vi leverer ganske vist også fabriksnye IT-løsninger til private og offentlige virksomheder. Men vi ønsker også, at være kendt og anerkendt for vores stærke koncept inden for netop handel med brugt IT-udstyr. Vi har blandt andet skabt et CSR-koncept (Corporate Social Responsibility red.), der er kendetegnet ved lønsomhed og social ansvarlighed. På den måde ønsker vi at skabe forståelse og interesse for, at brugt IT udstyr kan have væsentlig værdi, fortæller indehaver Niels Peter Holm fra Npvision Group A/S.

- Vi vil gerne være endnu tættere på AGF's samarbejdspartnere og deres relation. Så vi ønsker at drage fordel af det stærke netværk, der er i AGF, og hvor der bliver skabt forretningsmæssige relationer omkring AGF's kampe og generelle netværksarbejde. Vi påskønner og prioriterer at være en del af netværket, der omgiver AGF. Det tror vi på er en fordel for vores virksomheder, tilføjer Niels Peter Holm, der som århusianer ser frem til at fortsat komme i Ceres Park og følge AGF.

- Udover de forretningsmæssige fordele, der er forbundet med vores engagement i AGF, så er vi i vores virksomhed også meget glade for fodbold og i særlig grad for AGF, som vi ønsker alt det bedste. Så det bliver spændende at følge klubben på tæt hold i den nye sæson og vi glæder os over, at vi nu er endnu mere med på sidelinjen som ny Bronzepartner, siger Niels Peter Holm.

Se mere om vores nye Bronzepartner her >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet