Klatrevæg og ny isbjørn på søndag

Af: SHC - 10. august 2017, kl. 14:31

Det bliver ekstra godt at være barn på søndag i Ceres Park, når vi tager imod OB kl. 18. For ikke bare har det sædvanlige legeområde i den nye AL Bank Fanzone fået en opgradering - vores maskot Aros sæsondebuterer også som en helt ny isbjørn.

Op til kampen åbner vi AL Bank Fanzonen kl. 16. Her vil der som sædvanligt være forskellige boder - ikke kun med den klassiske fodboldmenu, men også streetfood-boder, juicebar, kaffevogne - sammen med underholdning, spillerinterviews, konkurrencer og merchandiseboder. Vores populære legeland med hoppeborge, rodeobold og legeaktiviteter er også flyttet ud i AL Bank Fanzonen. Og helt ekstraordinært til kampen mod OB vil der være en otte meter høj klatrevæg. Her kommer JP Udlejning - der står for vores legeland - med kyndige instruktører, der kan hjælpe til en fed oplevelse i højden inden kampen.

Når så ungerne er kommet ned fra højderne, kan de glæde sig over, at møde vores nye Aros, der sæsondebuterer til kampen mod OB. Vores maskot Aros har efterhånden mange år på bagen, så nu er han kommet på pension i Skandinavisk Dyrepark. I stedet er der indsat en nye Aros, der altså får sin debut på søndag. Børnene kan møde den nye Aros både i AL Bank Fanzonen før kampen og under kampen inde i Ceres Park og på familietribunen. Tag godt i mod den nye Aros.

Mød den nye Aros og tag afsked med den gamle her:  

Den nye AL Bank Fanzone holder til foran Ceres Arena - til højre for Ceres Park, når man ankommer fra Stadion Allé. AL Bank Fanzone åbner to timer før hver hjemmekamp.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet