Kom til Aarhus Sport Tailgate

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 17. august 2017, kl. 22:43

Fra fredag til søndag vil der være rig lejlighed til at opleve sport i mange afskygninger, når Aarhus Sport Tailgate løber af stablen. Og hovedretten er naturligvis Alka Superliga-kampen mod Brøndby i Ceres Park søndag aften.

Aarhus Sport Tailgate finder sted i området foran Ceres Park og byder på et væld af aktiviteter. Det er af fire af byens eliteidrætsklubber - Bakken Bears, Aarhus Håndbold, Århus United og AGF - der er gået sammen om at arrangere Sport Tailgate i anledning af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, og derfor vil der være mulighed for at opleve både basket-, håndbold- og fodbold-kampe i løbet af weekenden.

For AGF-fans er hjemmekampen mod Brøndby søndag aften naturligvis højdepunktet i de tre dage, Sport Tailgate varer. Allerede fra søndag formiddag kan du sammen med venner og familie varme op til kampen i området foran Ceres Park, hvor der vil være musik, streetfood, standup, sportsbanko, streetfodbold, hummel Fanzone m.m. Fra klokken 16.00 kan du opleve en specialudgave af Fodbold med Horup, og klokken 16.30 og en halv time frem varmes der op til Superliga-kampen på scenen, hvor stadionspeaker Thomas Unterschlag styrer slagets gang med interviews.

Superliga-kampen søndag er ikke den eneste AGF-kamp, som det er muligt at opleve i løbet af de tre dage. Fredag eftermiddag skal to af klubbens talenthold i aktion i Ceres Park. Her møder U14-holdet kl. 16.00 OB, og kl. 17.45 tager de to klubbers U15-hold over. I begge årgange hører både AGF og OB til blandt landets bedste, så gå ikke glip af denne chance for at se morgendagens stjerner i aktion.

I det hele taget er der masser af spændende oplevelser i vente til Sport Tailgate for hele familien, så kig forbi Ceres Park & Arena.

På Sport Tailgates hjemmeside - www.sporttailgate.dk - kan du læse nærmere om de mange forskellige aktiviteter for børn, unge og voksne - og du kan se programmet for alle tre dage.

VIGTIG INFO OMKRING PARKERING TIL AGF-BRØNDBY

På grund af Sport Tailgate vil det til Superliga-kampen mod Brøndby søndag aften være begrænset med parkeringspladser ved Ceres Park & Arena. Vi henviser i stedet til de parkeringsmuligheder, der er i gåafstand fra Ceres Park - eksempelvis Kongevejen - eller bedst af alt, at man tager cyklen eller de offentlige transportmuligheder for at komme frem til Ceres Park.