Pokal- og lokalopgør spilles i Ceres Park

Af: BJ - 17. august 2017, kl. 10:54

VSK Aarhus og AGF er blevet enige om at afvikle pokalkampen d. 29. august i Ceres Park.

AGF bliver dermed for en dag udehold i egen hule, når bysbørnene fra VSK Aarhus er modstanderen i DBU Pokalen. Opgøret mod 2. divisionsklubben fra nordbyen spilles tirsdag d. 29. august kl. 19.00.

VSK Aarhus blev stiftet for godt et år siden som en fusion mellem Skovbakken IK og VIK. Holdet tæller en del spillere, der tidligere har slået deres folder i AGF - blandt andre Anders Daubjerg, Jacob Florin Torp, Jacob Hansen, Daniel Sivertsen, Jonas Steensig, Marcus Sloth Jørgensen og Nicolai Christensen. Sidstnævnte har som den eneste opnået spilletid på førsteholdet, idet han tilbage i april 2011 blev skiftet ind i overtiden i en 2-0-sejr over Roskilde.

Billetprisen til pokalkampen er 50 kr., og det er aftalt mellem de to klubber, at billetsalget, der skydes i gang i næste uge, foregår på shop.agf.dk.