God start på Reserveligaen

Af: KDJ Foto: Ole Nielsen - 11. september 2017, kl. 20:23

Reserveholdsligaen er endelig blevet skudt i gang. Og for vores vedkommende skete det i dag med en fin 1-0 sejr over AC Horsens.

Efter en lang sommerpause er reserveholdsligaen for Alka Superliga-klubberne endelig kommet i gang. For vores vedkommende skete det mandag eftermiddag med en 1-0 sejr over AC Horsens reserver hjemme i Ceres Park. 

AGF's reservehold startede første halvleg som det mest pågående og ivrige mandskab. Det blev dog kun lige ved og næsten for hjemmeholdet, der i stedet var tæt på at komme bagud kort efter den halve time. I et giftigt kontrastød endte AC Horsens med at smaske bolden på træværket - til stor lettelse for Steffen Rasmussen, der ikke havde mulighed for at nå skuddet.

Selvom AGF undgik at komme bagud, gik man alligevel svækket til pause. For ti minutter før dommerens pausefløjt modtog Adama Guira sit andet gule kort i kampen, og så måtte den 29-årige midtbaneslider gå tidligt i bad.

Skærmbillede 2017-09-11 Kl . 16.24.12

Guiras udvisning gav i anden halvleg de gulklædte gæster mere tid på bolden. Det var dog uden at blive farlige på den sidste tredjedel. Mod kampens slutning forsøgte AGF-reserverne - trods en mand i undertal - at svare godt igen ved at jagte et forløsende sejrsmål. Det lykkedes ti minutter før tid, da indskiftede Magnus Kaastrup spillede et-to med Mustapha Bundu og efterfølgende lagde den køligt ind i netmaskerne. Mere nævneværdigt skete der ikke i Ceres Park, hvorfor AGF's reservehold altså startede reserveholdsligaen med en fin 1-0 sejr.

Skærmbillede 2017-09-11 Kl . 16.24.00

Assistenttræner Allan K. Jepsen var efter kampen ikke kun tilfreds med sejren, men også måden, hvorpå spillerne fik den kørt i hus.

- Det var en fed måde, vi formåede at vinde kampen på i dag. Vi bliver en mand i undertal efter 35 minutter, og det var selvfølgelig med til at gøre, at vores spillere pludselig skulle ud at løbe lidt ekstra meter. Alle spillere går dog ind og viser hinanden, at det var noget, de var klar til. De fortjener alle en tommelfinger op for den fysiske præstation, som de ligger for dagen, sagde Allan K. Jepsen efter kampen. 

Næste kamp for AGF i Reserveholdsligaen er "returopgøret" mod AC Horsens på Casa Arena den 9. oktober. 

Kampfakta - Reserveholdsligaen
AGF - AC Horsens: 1-0 (0-0)
1-0: Magnus Kaastrup (80')
Rødt kort: Guira (35')
 
AGF:
Steffen Rasmussen - Daniel Thøgersen, Niklas Backmann, Mikkel Rask, Jens Stage - Jakob Ankersen (75: Magnus Kaastrup), Adama Guira, Benjamin Hvidt (70: Gustav Bugge Jepsen), Kasper Lunding (60: Quoc Truong) - Mustapha Bundu, Nimo Gribenco (89: Sebastian Hausner).

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet