Samarbejdsklubbernes Dag til lokalopgøret mod Randers FC

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 15. august 2017, kl. 22:33

Til hjemmekampen mod Randers FC lørdag d. 9. september hylder AGF alle samarbejdsklubber i Østjylland.

Det sker til den årlige 'Samarbejdsklubbernes Dag', hvor ungdomsspillere, trænere og ledere inviteres til det spændende lokalopgør.

I samarbejde med Tivoli Friheden har vi sammensat et program, som er en perfekt kombination af familiehygge og spændende fodbold.

Program for Samarbejdsklubbernes Dag
Kl. 13.00: Alle samarbejdsklubber mødes ved Tivoli Friheden, hvor alle har gratis entré (Turarmbånd kan købes med rabat)
15.00: Afgang fra Tivoli Friheden. Alle går mod Ceres Park
15.30: Alle samarbejdsklubber samles på B-tribunen og gør klar til kamp 16.00: Kampstart: AGF - Randers FC
17.50: Samarbejdsklubbernes Dag slutter

Praktisk information:
Der er sendt nærmere information om tilmelding ud til kontaktpersonerne i alle klubberne.

Alle spillere, ledere og forældre har gratis adgang til Tivoli Friheden. Der vil være mulighed for at købe turbånd til 89 kroner (normalt 125) ved indgangen. Man får adgang til Tivoli Friheden ved fremvisning af fodboldbilletten. Til AGF-Randers FC kommer alle spillere samt trænere/ledere gratis på stadion. Alle forældre får 20 % rabat på billetten (på B-tribunen).

Er du ungdomsspiller i en af AGF' samarbejdsklubber og gerne vil deltage i arrangementet, skal du tage fat i den klubansvarlige.