Skuffende aften i Haderslev

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 7. august 2017, kl. 21:34

AGF fandt aldrig for alvor fodfæste mod SønderjyskE mandag aften i Sydbank Park og måtte indkassere et skuffende 0-3-nederlag.

0-3 taler sit tydelige sprog, og set over hele kampen kunne der ikke indvendes noget imod sejren.

Første halvleg blev ellers åbnet med en god mulighed til Martin Spelmann, der dog fra en lidt spids vinkel afsluttede over mål. Desværre blev der ikke bygget videre på denne start, og i stedet tog hjemmeholdet teten. Det kom blandt andet til udtryk i en række hjørnespark, og på en af disse fik Kees Luijckx i det 9. minut lidt for let spil til at heade sit hold i front.

Få minutter senere testede Philip Zinckernagel med et nærgående frisparksforsøg Aleksandar Jovanovic, der dog fik viftet bolden over mål med en glimrende redning.

Som halvlegen skred frem, kom AGF-mandskabet bedre med i kampen, og i flere situationer lykkedes det at komme godt ned bag hjemmeholdets backs med flade indlæg til følge. Den sidste skarphed i afleveringen eller det rigtige løb i feltet manglede dog, og de enkelte gange, der kom en afslutning ud af anstrengelserne, var sigtekornet ikke indstillet korrekt.

Foran 1-0 var SønderjyskE farlige på omstillinger, og i et par situationer brændte det på foran Jovanovic' mål, men flere scoringer kom der ikke i første halvleg. I overtiden af halvlegen måtte Morten 'Duncan' Rasmussen til gengæld lade sig udskifte med en forstrækning i baglåret, og han blev afløst af Kasper Junker.

Efter pausen var kampbilledet i store træk det samme. SønderjyskE var konstant farlige på omstillinger, og indenfor de første minutter var det i et par situationer tæt på at koste dyrt, men Jovanovic kom godt ud af sit mål og afværgede de dybe afleveringer til Mikael Uhre.

Selvsamme Uhre blev dog efter 52 minutter sat godt op af Christian 'Greko' Jakobsen i venstre side, og denne gang måtte Jovanovic se sig passeret af SønderjyskE-angriberen. I den anden ende af banen lykkedes det i denne fase ikke at skabe de helt åbne scoringstilbud. I en enkelt situation fik Kasper Junker dog en friløber, men der blev lidt tvivlsomt fløjtet for offside.

Efter godt en time kom det til at se endnu mere sort ud. Philip Zinckernagel udnyttede uopmærksomhed i AGF-defensiven til at udbygge føringen.

Efter 3-0-scoringen åbnede kampen sig endnu mere op. AGF spillede nu 4-4-2 med Kasper Junker og Mustapha Bundu i front. Det udmøntede sig i flere gode chancer, og især førstnævnte havde i flere situationer bud efter en reducering, men han måtte se Sebastian Mielitz diske op med fine redninger.

Modsat havde hjemmeholdet også et par store chancer til at udbygge føringen, men det blev ved de 3-0. En skuffende udgang på en kamp, hvor AGF-spillerne aldrig for alvor fandt fodfæste, og det blev udslagsgivende mod et hjemmehold, der lykkedes med at spille kampen på deres præmisser.

På søndag er der mulighed for revanche, når OB kommer på besøg i Ceres Park.

Kampfakta
SønderjyskE - AGF 3-0
1-0: Kees Luijckx (9')
2-0: Mikael Uhre (52')
3-0: Philip Zinckernagel 64')

Tilskuere: 6.015

Advarsler:
SønderjyskE: Kees Luijckx, Philip Zinckernagel 
AGF: Jens Stage, Frederik Møller

SønderjyskE:
Sebastian Mielitz - Ramon Rodrigues, Kees Luijckx, Marc Pedersen, Simon Poulsen (85: Nicholas Marfeldt) - Niki Zimling, Marcel Rømer - Christian 'Greko' Jakobsen, Philip Zinckernagel, Troels Kløve (90: Stefan Gartenmann) - Mikael Uhre (77: Emil Scheel)

AGF:
Aleksandar Jovanovic - Jens Stage, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Frederik Møller - Adama Guira (55: Mustapha Bundu) - Jakob Ankersen (67: Daniel A. Pedersen), Mustafa Amini, Martin Spelmann, Tobias Sana - Morten 'Duncan' Rasmussen (45: Kasper Junker)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet