STUBBS Gastronomi skal levere kulinariske oplevelser til AGF

Af: BJ - 25. august 2017, kl. 12:10

Risskov-virksomheden STUBBS Gastronomi er ny bronzepartner i AGF.

Gourmet catering er overskriften hos STUBBS Gastronomi, der siden 2005 har leveret mad ud af huset i hele Østjylland. Virksomheden, der har Thomas Stubbs som indehaver og køkkenchef, er opdelt i to spor - STUBBS Gastronomi og STUBBS Frokostkøkken. Den gastronomiske del leverer velsmagende og smuk mad til receptioner, firmaarrangementer, møder og private selskaber, mens Frokostkøkkenet står for kreativ og sund kvalitetsfrokost til Østjyske virksomheder - store som små. Dertil kommer selskabslokalerne på toppen af First Hotel Atlantic, som STUBBS Gastronomi, via et samarbejde med hotellet, råder over. En bred vifte af kulinariske muligheder, som engagementet i AGF skal være med til at udbrede kendskabet til.

- Vi ser spændende muligheder i vores samarbejde med AGF, og vi vil bruge det til at udbygge samarbejdet med østjyske virksomheder. Sponsoratet giver også anledning til at forkæle vores kunder med god fodbold og VIP-forplejning, siger Marianne Frøkjær, der er Kommerciel Chef hos STUBBS Gastronomi.

Især mulighederne for at skabe nye relationer har vægtet højt hos STUBBS Gastronomi, og derfor er medlemskab i en af de syv netværksgrupper i AGF Aarhus Netværk også en del af samarbejdet.

- Jeg har hørt meget godt om netværket, og jeg er spændt på selv at opleve det og de mange muligheder, der følger med.

STUBBS Gastronomi er i forvejen sponsor hos Aarhus Håndbold, og støtter også velgørende formål som Børns Vilkår og Aarhus Hjælper, og det lokale engagement er vigtig for virksomheden.

- Det handler for os om at være en positiv og givende del af nærområdet - og her tænker vi både helt lokalt og i hele byen og regionen. Det er årsagen til, at vi engagerer os i forskellige sammenhænge og på den måde forsøger at gøre opmærksom på vores virksomhed på en positiv måde", siger Marianne Frøkjær.

Som et element i det nye samarbejde skal STUBBS Gastronomi levere kulinariske oplevelser for AGF's sponsorer i Comwell Lounge til udvalgte kampe, og her er formålet også at slå STUBBS Gastronomi fast i folks bevidsthed.

- Vi laver lækker mad og tilbyder et produkt, som alle kan forholde sig til. At gøre det i forbindelse med en fodboldkamp ser vi som en god mulighed for os til at vise, hvad vi kan, og hvad vi står for, og vi glæder os til at servere vores mad for AGF's sponsorer, siger Marianne Frøkjær.

Læs mere om STUBBS Gastronomi på www.stubbs.dk og på www.stubbsfrokost.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet