Sverrisson udlejes til Vejle Boldklub

Af: SHC - Foto: Ole Nielsen den 27. august 2017, kl. 13:30

AGF lejer fra i dag og resten af efterårssæsonen midtbanespilleren Björn Daníel Sverrisson ud til Vejle Boldklub.

Fra i dag og de næste fire måneder skal islandske Björn Daníel Sverrisson tørne ud i NordicBet Liga for Vejle Boldklub. AGF har således udlejet Sverrisson til 1. divisions øjeblikkelige tophold fra Nørreskoven.

- Efter en fornuftig første sæson i den hvide trøje har Björn i denne sæson været længere fra startopstillingen end tidligere. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende for en ambitiøs og ærgerrig spiller som ham, og da vi samtidigt har stor bredde på de centrale pladser, er det her en god løsning for alle parter. Björn kan nu se frem til mere spilletid på et stærkt Vejle-hold der i den grad jagter oprykning til Superligaen i år, og vi får forhåbentligt en spiller tilbage i en ny og bedre udgave, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen.

Björn Daníel Sverrisson kom til AGF i sommeren 2016 på en treårig kontrakt. Han er noteret for 32 kampe og fire mål i den hvide trøje.