Tilfreds med disciplinen

Af: KDJ - 13. august 2017, kl. 21:49

Vi skulle i dag forsøge at revanchere mandagens nederlag til SønderjyskE. Det lykkedes til dels. Sejren udeblev godt nok, men indstillingen var anderledes på plads i en 0-0 forestilling mod OB. Det sidste var noget der efter kampen blev rost af assistenttræner Lars Friis.

- Det er flot med den disciplin, der bliver lagt for dagen. Spillerne skal i dag have stor applaus for det stykke arbejde, de leverer, sagde Lars Friis efter kampen.

Selvom det langt hen ad vejen var en meget lige affære i Aarhus, så var der stadig plads til at ærgre sig over, at det ikke lykkedes at forvandle en uafgjort til sejr.

- Det var en tæt affære. OB har bolden meget, men omvendt havde vi en kæmpe chance i første halvleg - havde vi sparket den ind, havde det set helt anderledes ud, sagde Lars Friis. 

Også på banen blev dagens stærke disciplin modtaget med tilfredshed.

- I dag spillede vi med nogle andre typer af angribere, og det gav nogle andre muligheder, som vi til dels får udnyttet. De gange, hvor vi for eksempel kommer ud at løbe med deres tunge forsvarsspillere, der skaber det muligheder, og det er noget, vi skal blive ved med i fremtiden, sagde Frederik Møller, der spillede hele kampen i dag.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet