Truppen mod SønderjyskE

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 6. august 2017, kl. 14:18

Mandag aften gælder det SønderjyskE i 4. spillerunde i Alka Superligaen. 18 spillere er udtaget til opgaven i Haderslev - heriblandt to spillere, der kan få deres sæsondebut.

Både Alexander Juel Andersen og Jesper Juelsgård er således for første gang i denne sæson med i truppen. De to forsvarsspillere har været ude med skader, men er begge nu klarmeldt og træder ind i den 18 mands trup, der er udtaget. Ud er gledet Dino Mikanovic, der har karantæne på grund af udvisningen mod Silkeborg, samt Sebastian Hausner.

Truppen er som følger:

26. Aleksandar Jovanovic
1. Steffen Rasmussen
----
3. Niklas Backman
4. Daniel A. Pedersen
5. Alexander Juel Andersen
6. Björn Daniél Sverrisson
7. Jakob Ankersen
8. Mustafa Amini
9. Kasper Junker
10. Martin Spelmann
11. Tobias Sana
13. Morten 'Duncan' Rasmussen
14. Jens Stage
17. Adama Guira
18. Jesper Juelsgård
19. Mustapha Bundu
20. Frederik Møller
23. Pierre Kanstrup

Head2Head

AGF har generelt gode erfaringer med opgør på udebane mod SønderjyskE. Ud af de 14 indbyrdes kampe, der indtil videre er blevet afviklet i Haderslev, er syv resulteret i sejre, tre er endt uden vinder, og fire gange har SønderjyskE trukket det længste strå.

Det seneste møde på Sydbank Park - sæsonpremieren i sidste sæson - endte med en 2-1-sejr. Stephan Petersen åbnede scoringen, og den anden AGF-træffer blev sat ind af debutanten Mustafa Amini.

Se højdepunkter fra kampen her:

 

Værd at vide om SønderjyskE

  • SønderjyskE har åbnet sæsonen med fire point for tre kampe. Først 0-0 mod Randers, så 4-1 over AaB og senest 1-2 mod Helsingør.
  • Mod Helsingør havde cheftræner Claus Nørgaard valgt denne startformation: Sebastian Mielitz - Ramon Rodrigues, Kees Luijckx, Marc Pedersen, Simon Poulsen - Troels Kløve, Marcel Rømer, Niki Zimling, Christian Jakobsen - Philip Zinckernagel - Mikael Uhre
  • 19 spillere er udtaget til mandagens opgør - se SønderjyskE trup her >>
  • Op til denne sæson har SønderjyskE sagt farvel til flere spillere, der har indtaget en bærende rolle i de seneste sæsoner. Pierre Kanstrup er som bekendt nu en del af AGF-truppen. Johan Absalonsen, Nicolaj Madsen og Marvin Skender har ligeledes søgt nye græsgange.
  • Modsat har SønderjyskE budt en række nye spillere velkomne. Den tidligere A-landsholdsspiller Niki Zimling  er skiftet fra tyske Mainz, og derudover tæller tilgangslisten Emil Scheel, Stefan Gartenmann, Mads Hvilsom, Sebastian Mielitz, Victor Ekani og William Tchuameni

SønderjyskE - AGF fløjtes i gang kl. 19.00 på Sydbank Park. Køb billetter her >>

Har du ikke mulighed for at være på stadon, kan du se kampen på TV3 Sport 1 med optakt fra kl. 18.15.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet