Velkommen til André Riel

Af: SHC - 1. september 2017, kl. 0:14

André Riel er ny mand i den hvide trøje. Han skifter til AGF fra FC Helsingør.

Sportschef Peter 'PC' Christiansen havde ellers samlet papirerne sammen og drukket den sidste kolde kaffe. Nu var det tid til at komme hjem efter en lang dag på kontoret på Fredensvang. Men så ringede telefonen. 

Da sportschefen havde afsluttet samtalen, stod det klart, at transfervinduet alligevel ikke var lukket for vores vedkommende.

For i den sidste time af vinduet kunne AGF præsentere angriberen André Riel som ny spiller i den hvide trøje. - Jeg havde egentlig meldt ud, at der skulle noget helt særligt til, hvis vi skulle agere så sent i vinduet. Vi har haft André i kikkerten i et stykke tid, men det så ikke ud til at lykkes. Det gjorde det så her til allersidst, og det er vi naturligvis meget glade for. André er en hårdtarbejdende forward med en ekstrem fart i stængerne og en tro på sig selv, man ikke ser så ofte på disse breddegrader. Han er tillige en afslutter af høj kvalitet og en angriber, der kan give alle forsvar i Danmark problemer, siger PC. Cheftræner Glen Riddersholm ser frem til at få flere strenge at spille på i offensiven.

- Med de angribere, vi har haft ude på det seneste, og det behov, det har efterladt, har vi vurderet, at André vil være en god tilføjelse til vores trup. Han har kant, ambitioner og ikke mindst de fodboldmæssige kvaliteter, der skal til. Han har fart, er en dygtig afslutter og kan indgå i kombinationsspillet. Han har vist, at han kan tilpasse sig, når han rammer et højere niveau, hvilket vi skal arbejde på også lykkes i AGF, og så besidder han den sult og ærgerrighed, vi ønsker hos vores spillere, siger cheftræner Glen Riddersholm. Kan få debut mod Randers FC 
André Riel skifter til AGF fra FC Helsingør, hvor han har spillet det meste af sin karriere. Men han har også høstet erfaringer i blandt andet Vendsyssel FF, Fremad Amager og i færøsk fodbold. André Riel, der er 27 år, har scoret fire mål for FC Helsingør i denne sæson. Nu ser han frem til at score for AGF.- Jeg blev meget glad, da jeg hørte om AGF's interesse. Og jeg er taknemmelig for, at det er lykkedes, og at FC Helsingør har givet mig denne mulighed for at skifte til en af landets største klubber. Det bliver en spændende udfordring, og jeg ser frem til at slutte mig til holdet og til at vise mig frem for de fantastiske tilhængere i Aarhus, siger André Riel, der har fået en treårig kontrakt i AGF.André Riel tiltræder i AGF med det samme og kan derfor få debut i AGF's kamp mod Randers FC lørdag den 9. september kl. 16 i Ceres Park. André Riel møder sine nye holdkammerater i AGF på mandag.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet