- Vi skal stå stærkt i vores organisation

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 17. august 2017, kl. 10:07

Søndag aften har vi en dansk fodboldklassiker i vente, når Brøndby besøger Ceres Park. Daniel A. Pedersen glæder sig til kampen.

Brøndby er vores modstander på søndag. Hvad bliver det for en kamp?
Det bliver en svær kamp. Det er en kamp, hvor vi skal være der 100 procent, og hvis vi gør vores bedste, kan vi også sagtens slå dem. Samtidig er det også en kamp, vi glæder os til. Det er altid sjove kampe mod Brøndby.

Hvad bliver Brøndby ellers for en modstander at stå over for?
Brøndby er et rigtig godt mandskab. Det er et hold, der løber meget, og det skal vi prøve at matche. Hvis det er noget, som vi formår at lykkes med, er jeg også sikker på, at vi har kvaliteterne til at gøre en forskel.

Det blev sidst til et enkelt point mod OB. Hvad kan i bruge den præstation til i forhold til søndagens kamp?
Vi skal gøre det samme som mod OB, hvor vi var gode i defensiven. Vi skal stå rigtig stærkt i vores organisation, og alle skal være villige til at løbe de meter, der skal løbes. Derudover skal vi også stole på hinanden og virkelig kæmpe for det. Ligesom mod OB går vi efter at holde nullet, men vi vil også forsøge at gøre det bedre i offensiven og få lavet nogle mål, så vi kan vinde kampen.

Hvor vigtigt bliver det, at få et godt resultat i aften?
Det bliver selvfølgelig vigtigt i den forstand, at vi har brug for en sejr, men man skal heller ikke overdramatisere tingene. Det blev senest til et skridt i den rigtige retning mod OB, hvor vi fik et enkelt point. Vi ville selvfølgelig gerne have haft alle tre point, og søndag bliver det ikke anderledes. Vi skal ud og vinde.

AGF-Brøndby har kick off søndag kl. 18.00 i Ceres Park. Køb billetter her >>

Læs også
Kom til Aarhus Sport Tailgate >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet