AGF skyder fodboldåret 2018 ind med nyt indendørsstævne

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 8. december 2017, kl. 11:34

AGF, OB, Brøndby IF, og AaB er gået sammen med TV3 Sport om et nyt indendørsstævne-koncept, der over de næste fire år på skift skal besøge Brøndby, Aarhus, Odense og Ålborg.

Det første stævne finder sted fredag den 12. januar 2018 i Brøndby Hallen, hvor Danmarks største it-virksomhed, KMD, vil være hovedsponsor. Indendørsstævnet i Brøndby Hallen er derfor navngivet KMD Cup og det bliver vist live på TV3+.

De fire traditionsrige Alka Superliga-klubber får i Brøndby Hallen selskab af Frem og Næstved fra 2. division, når der 12. januar skal kæmpes om pokalen i KMD Cups herrerække. Alle hold i KMD Cup har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, så der er lagt op til et brag af en fodboldaften for de 4.300 tilskuere, der er plads til i Brøndby Hallen.

Hos AGF er sportschef Peter 'PC' Christiansen glad for den 'nye' nytårstradition.

- Med indendørsturneringen genopliver vi - sammen med Brøndby, OB og AaB - en tradition, som mange af vores fans har efterspurgt. Det er en god måde at sparke fodboldåret i gang på, og vi vil gøre vores til at skabe en god oplevelse for både tilskuerne og tv-seerne, siger Peter 'PC' Christiansen.

- Odense, Aarhus, Ålborg og Brøndby er fire stolte fodboldbyer med hver deres flotte fodboldtraditioner, så vi er glade for, vi har fundet fælles fodslag om en 4-årig aftale med TV3 Sport om at afvikle fire indendørsstævner frem til og med 2022, supplerer sportsdirektør i Brøndby IF, Troels Bech.

Selve formatet til KMD Cup minder om det nye 'Star Sixes'-format, som hurtigt er blevet vældig populært på grund af tempoet i spillet. Til KMD Cup vil hvert hold have fire markspillere og en målmand på banen, og selve banen er på størrelse med en håndboldbane, men man spiller med syvmandsmål, og der skal afsluttes indenfor 30 sekunder. Kampene varer ti minutter hver, og der er flyvende udskiftninger, så der bliver knald på.

INFO OM BILLETSALG
Billetterne til KMD Cup kan købes her >>

KMD Cup afvikles fredag d.12. januar i Brøndby Hallen. Dørene åbnes kl.17:30, og første kamp vil blive sat i gang kl.19:00. Finalen forventes at blive spillet cirka kl.22:10.

Billetterne koster 150,- for voksne og 100,- for børn.

Billetterne er unummererede og fans fra de fire Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion i Brøndby-hallen, hvilket også fremgår af billetsalget.