Junker må blive hjemme fra landsholdstur

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 3. januar 2018, kl. 17:50

Kasper Junker skulle om få dage være draget med ligalandsholdet på træningstur til Abu Dhabi. Desværre må angriberen blive hjemme.

Angriber Kasper Junker blev før julen udtaget til ligalandsholdet, der i januar skal på tur til Abu Dhabi og blandt andet spille en testkamp mod Sverige. Desværre for Junker, der havde set meget frem til turen, må han blive hjemme og pleje en mindre skade. 

Junker har således døjet med smerter i sit højre knæ i det meste af efteråret og er derfor ikke 100 procent fit til turen. Derfor har Kasper Junker, cheftræner David Nielsen og den medicinske stab vurderet, at det er bedst, at Junker bliver hjemme for at blive helt klar til sæsonstarten og til den kommende træningslejr i Portugal, hvor der forventes, at han bliver i stand til at træne fuldt med efter et optræningsforløb i januar. 

Junker og resten af truppen tager hul på det nye år i morgen - torsdag den 4. januar. Den første træningskamp i opstarten er lørdag den 13. januar mod Aarhus Fremad. Se hele opstartsprogrammet her. 

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet