Klar til at tage kampen op mod BIF

Af: KDJ / Foto: Ole Nielsen - 6. december 2017, kl. 15:06

Tobias Sana ser frem mod årets sidste kamp, når det på søndag gælder en svær udekamp mod Brøndby IF.

I fredags spillede Alka Superliga-holdet årets sidste hjemmekamp. På søndag venter Brøndby IF i den sidste kamp inden vinterpausen. Det er en kamp Tobias Sana frem til at spille.

- Det bliver selvfølgelig en svær kamp for os. Brøndby er et af de bedste hold i Alka Superligaen og rigtig gode om det så er på ude eller hjemmebane. Men vi er klar til at tage kampen op og arbejde hårdt for det. Vi skal spille kompakt, ikke tabe bolden og så skal vi udnytte de chancer, vi helt sikkert vil få, siger Tobias Sana, der meget gerne vil gå på vinterpause med et godt resultat i ryggen.

- Selv om det har været humpende og vi ikke har vundet så meget på det seneste, så fokuserer vi på, at har fået fire point i de sidste tre kampe. Og det bliver vigtigt at fortsætte pointhøsten på søndag - både for vores egen og for fansenes skyld - så vi alle kan gå på vinterpause med en god fornemmelse, lyder det fra Tobias Sana. 

Senest de to hold mødtes var i Aarhus på Ceres Park, hvor vi som bekendt vandt 2-0. Genoplev højdepunkter fra den kamp her hos AGF TV.

Søndagens kamp fløjtes i gang kl. 18 på Brøndby Stadion. Billetter kan købes her. Er du ikke på stadion kan kampen følges hos TV3+ og på vores Twitter.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet