Riel glæder sig til 2018

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 29. december 2017, kl. 10:26

Det har været et begivenhedsrigt år for André Riel, der fik debut for AGF i årets løb, men stadig mangler at komme på tavlen.

Det er ikke blevet til nogen Superliga-mål endnu for den nyeste angriber i truppen, André Riel, der kom til AGF i den sidste time på transfervinduets sidste dag.

Men efterhånden som temperaturen er faldet og bladene er faldet af træerne i Aarhus er det blevet til mere og mere spilletid for André Riel, der med tilfredshed ser tilbage på årets sidste måneder i AGF. 

- Jeg er faldet fint til i truppen, hvor jeg føler mig rigtig godt tilpas. Jeg har nogen gode holdkammerater, der har taget godt imod mig og hjulpet mig til at falde godt til - både på holdet og i byen, fortæller André Riel, der ikke har ladet sig slå ud af den mangende spilletid og dermed også de manglende mål han ellers elsker at score. 

- Sådan er det, når man kommer til en stor klub, hvor der er større konkurrence om pladserne. Så det gælder bare om at arbejde stenhårdt på træningsbanen og være klar, når muligheden byder sig. 

Sammen med resten af truppen møder André Riel snart ind til den første træning og dermed arbejdet frem mod forårssæsonen. Den 4. januar samles spillerne igen efter juleferien. Og det bliver med en ivrig Riel, der ser frem til 2018, hvor den første kamp står mod Hobro IK allerede den 12. februar. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til til det nye år. Jeg ser altid fremad - både som menneske og som fodboldspiller. Resultaterne har ikke været med os i det forgangne år, men jeg er sikker på, at det bliver bedre næste år. Vi har haft godt af den her pause og så kommer vi styrket tilbage og får lagt mere på, lyder det fra en optimistisk André Riel. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet