Turen går til Brøndby

Af: KDJ - 7. december 2017, kl. 10:27

På søndag tager vi turen til Vestegnen. Her følger en lille guide til det kommende udebanebesøg i Brøndby.

Når vi på søndag møder Brøndby IF i årets sidste kamp, bliver det på rivalernes egen bane, Brøndby Stadion.

Brøndby Stadion er med plads til 28.000 tilskuere Danmarks næststørste fodboldstadion - kun overgået af Telia Parken. Som nummer tre kommer vort eget Ceres Park. 

Brøndby Stadion blev indviet i 1966. Men fik i 2000 en omfattende ombygning til det vi kender i dag - og siden har der løbende været justeringer af tilskuerfaciliteterne. De justeringer gør, at der er i dag er 19.700 siddepladser, mens resten af tilskuerpladserne udgøres af ståpladser. Ståpladserne er placeret på udebaneafsnittet og Sydsiden, hvor hjemmeholdets mest inkarnerede fans holder til.

Billetter til udebaneafsnittet til søndag findes her.

AGF Fanclub Aarhus har arrangeret busture til Brøndby, ligesom AGF Sjælland også har arrangeret en bustur til Brøndby Stadion. 

Hvis du derimod har planer om selv at tage turen til kampen, kører der tog fra Aarhus Hovedbanegård til Høje Taastrup St. Herfra kan du tage et DSB S-tog videre til enten Glostrup eller Brøndbyøster St. Begge steder har gode busforbindelser til Brøndby Rådhus og Brøndby Hallen, hvorfra der kun er få minutters gang til stadion. 

Se også Brøndby IF's egen guide til udebanefans her. 

Søndagens kamp starter kl. 18. Er du ikke at finde på Brøndby Stadion, kan den ses på TV3+, følges i Liga på DR P3 og på vores Twitter.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet