U17 sejrede på ny

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 4. december 2017, kl. 10:48

Lørdag kunne U17 rejse hjem fra Haderslev med en 2-1-sejr i bagagen.

Set over hele kampen var det en fair udgang, selvom Haderslevs reducering til 1-2 med godt ti minutter igen bragte spænding ind i opgøret. Men inden da havde AGF-mandskabet kontrolleret kampen og burde have lukket den noget før.

Cheftræner Fatah Abdirahman havde valgt at afprøve en lidt anderledes formation, og den skulle hans spillere lige bruge lidt tid på at vænne sig til. I første halvleg hang presspillet ikke helt sammen, og der blev spillet for meget i længderetningen. Ikke detso mindre kom U17 frem til flere store chancer - og på en af disse kunne Albert Grønbæk Erlykke kort før pausefløjtet bringe sit hold i front.

Fra anden halvlegs start satte U17 sig på spillet og fik presset hjemmeholdet i bund. Det udmøntede sig i endnu en scoring i det 52. minut sat ind af Marcus Ginnerup. 

Efterfølgende skabte AGF-mandskabet flere chancer til at lukke kampen, men skaprheden manglede i feltet, og i stedet bragte Haderslev spændingen tilbage i kampen med en reducering ti minutter før tid. Tættere på kom sønderjyderne dog ikke, og dermed forsvarede U17 førstepladsen i ligaen.

- I første halvleg har vi svært ved at komme op i presset. Det får vi snakket om i pausen, og i anden halvleg er vi i kontrol. Efter deres reducering bliver det lidt hektisk, men vi kører fortjent sejren hjem. Sejren burde dog have været større, for vi var klart bedre end dem, fortæller Fatah Abdirahman, der fremhæver Jacob Green-Pedersen, Marcus Ginnerup og Albert Grønbæk Erlykke samt indskiftede Peter Rogers.

På lørdag slutter U17 efterårssæsonen af på udebane mod Vejle.

Kampfakta - U17 Ligaen:
Haderslev - AGF 1-2 (0-1)
0-1: Albert Grønbæk Erlykke (40')
0-2: Marcus Ginnerup (52')
1-2: Morten 'Dyrmose (67')

AGF:
Johannes Frahm - Mikkel Møller Lassen, Jacob Green-Pedersen, emil Agerbæk - Oscar Fuglsang (67: Oliver Lund), Nikolaj Dahl Sauer (67: Peter Rogers), Jacob Reus, Frederik Jørgensen - Albert Grønbæk Erlykke, Marcus Ginnerup (71: Anders Fæster) - Gustav Mogensen

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet