Reserveholdet åbnede med en pointdeling

AF: BJ - 21. april 2021

Forårspremieren for AGF's reservehold mandag eftermiddag endte med et 1-1-resultat mod SønderjyskE.

På en efter årstiden glimrende bane 1 på Fredensvang diskede AGF og SønderjyskE op med en intens og tempofyldt forestilling, hvor de to hold skiftedes til at dominere i første halvleg, men hvor et ungt AGF-mandskab satte sig på spillet efter pausen.

De første 45 minutter var fatttig på åbne scoringsmuligheder. Lige inden pausefløjtet tog gæsterne dog føringen, da de udnyttede et boldtab til at slå en hurtig omstilling, og uheldigvis blev et skud fra kanten af feltet rettet af, så det snød Steffen Rasmussen og gik i mål.

Efter pausen tog AGF-spillerne teten, og spillede sig frem til flere gode muligheder. Daniel Thøgersen testede Sønderjyskes keeper med et kvalificeret langskud, der havde retning mod det ene målhjørne, og Nimo Gribenco var også tæt på, men han måtte se sit forsøg i fri position blive rettet af til hjørne.

Med et kvarter igen faldt så den fortjente udligning. Et hjørnesparksindlæg gik mellem venner og fjender og havnede ved bagerste stolpe, hvor indskiftede Kasper Lunding hårdt presset kunne skubbe bolden over stregen.

I slutfasen gik AGF-spillerne efter sejren, og det blev da også til en udmærket skudmulighed til Oskar Buur, men uden resultat - og opgøret endte således 1-1.

Assistenttræner Allan K. Jepsen var efter kampen godt tilfreds med præstationen.

- Det var en intens kamp på en godt nok tung, men også fantastisk bane. Jeg synes, at vi i perioder spiller rigtig fint og forsøger på nogle af de ting, vi har aftalt. Vi har mange unge med, som hele tiden skal hænge på, men det gør de også. Vi kommer bagud, men slår tilbage igen, Vi kæmper os tilbage, og jeg synes, at vi er tættere på 2-1, end de er. Vi er mest på bolden, og det er os, der forsøger at fremtvinge noget. Vi forsøger at løse opgaven og går maksimalt ind i duellerne mod et hold, som vi ved er dygtige til at krige. Så alt i alt er jeg tilfreds, lød det efter kampen fra Allan K. Jepsen.

Kampfakta:
AGF - SønderjyskE 1-1 (0-1)
0-1: AGF-selvmål (44')
1-1: Kasper Lunding (75')

AGF:
Steffen Rasmussen - Oskar Buur, Sebastian Hasuner, Emil Christensen, Daniel Thøgersen - Jens Stage - Michael Zacho (73: Magnus KAastrup), Benjamin Hvidt, Danny Olsen (60: Marcus Hogan), Chris Ikonomidis (46: Kasper Lunding) - Nimo Gribenco (88: Quoc Minh Truong)

Koncernpartnere

+