Lang aftale til Lunding

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 3. januar 2017, kl. 12:17

17-årige Kasper Lunding har sat sin signatur på en ny, treårig aftale, der skal gøre ham klar til at blive en fast del af Superliga-truppen.

De offensive kvaliteter er uomtvistelige hos Kasper Lunding, og på en række andre områder har U18-landsholdsspilleren på det seneste også taget store skridt i sin udvikling, hvilket er baggrunden for, at han nu har fået forlænget sin aftale til udgangen af 2019.

Talentchef Anders Madsen uddyber:

- Kasper har gjort det virkelig godt og flyttet sig meget både offensivt og defensivt det seneste år. Det er en spiller, vi ser rigtig store muligheder i, og derfor har han fået en ny treårig aftale, der giver ham mulighed for at gøre sin ungdomstid færdig det næste halvandet år, hvorefter planen er, at han bliver rykket op i Superliga-truppen.

- De parametre, Kasper har arbejdet med - bl.a. at kunne forsvare mere intenst og true mere i dybden - har han flyttet sig på, og han har en villighed til at lære, der gør, at vi tror, at han på et tidspunkt også kan bryde igennem på vores Superliga-hold. Han har vist, at uanset hvilken sammenhæng han er i, er han i stand til på alle niveauer at gøre brug af sine fremragende færdigheder 1-mod-1 offensivt. Han har bare taget hver eneste udfordring, der er kommet, og hvad enten det har været landsholdsture eller træning med Superliga-truppen, har han præsteret på et højt niveau, siger Anders Madsen.

Kasper Lunding, der kom til AGF som U13-spiller fra samarbejdsklubben VRI, glæder sig over, at det arbejde, han lægger i træningen, bærer frugt.

- Jeg har altid drømt om at blive professionel fodboldspiller, og det her er et stort skridt på vejen. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt for, og jeg er glad for, at AGF har givet mig det skulderklap og tror på mig, siger offensiv-spilleren, der især fremhæver sin udvikling på de fysiske parametre som forklaringen på den spillemæssige fremgang.

- Jeg har rykket mig rent fysisk, fået flere muskler på kroppen, og mit løbepensum er også blevet større. Det skal selvfølgelig blive endnu bedre, men det har betydet, at jeg i større grad lykkes med de ting, jeg er god til, og har modet til at udfordre og tage chancer, når det gælder.

Han er ikke i tvivl om, hvad den nye kontrakt skal føre med sig.

- Min målsætning er, at jeg om tre år har bidt mig fast, så jeg er tæt på at være fast mand på Superliga-holdet, siger Lunding.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet