AGF henter Frederik Møller

Af: BJ - 2. juli 2017, kl. 11:15

Den 23-årige venstreback Frederik Møller skifter til AGF på en treårig aftale.

Sommertransfervinduets tredje tilgang er nu på plads på Fredenvang: AGF styrker således konkurrencen på venstreback-positionen med Frederik Møller, der de seneste to sæsoner har spillet for AC Horsens.

- Med Frederik får vi en dygtig venstreback, der sætter en ære i at forsvare, har en stor løbekapacitet og er god på bolden både i spillet frem ad banen og i indlægsspillet. Han har de seneste sæsoner været inde i en rigtig god udvikling som fodboldspiller og vist, at han kan begå sig imod de modstandere, han står overfor i Superligaen. Derudover ser vi ham kunne udvikle sig yderligere i vores setup og i den spillestil, vi praktiserer. Han kender både Glen og Lars særdeles godt, og vi har en forventning om, at han hurtigt vil finde sig til rette hos os, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen om nyerhvervelsen.

Frederik Møller har fået sin fodboldopvækst i Ikast, og nåede 10 Superliga-kampe for FC Midtjylland - ni af dem med Glen Riddersholm som cheftræner - inden han i sommeren 2015 skiftede til AC Horsens. Her var han med til at rykke op i Alka Superligaen, og i den seneste sæson blev det til 34 kampe i landets bedste fodboldrække heraf fuld tid i de 32. Han ser nu frem til et nyt kapitel i sin fodboldkarriere.

- Første gang jeg hørte, at AGF kunne være en mulighed, var jeg med det samme interesseret. Hele klubben og byens opbakning tiltaler mig rigtig meget, og jeg er glad for, at det hele nu er faldet på plads, siger Frederik Møller, der også glæder sig til gensynet med Glen Riddersholm og Lars Friis.

- Jeg ved, hvad de står for, og jeg ved, at hvis man lægger en arbejdsindsats for dagen, så får man også muligheden. Og det ved de, at de får fra mig. Spillestilen passer mig også rigtig godt. Det er en power-stil, hvor det handler om at tænke fremad, både når man har bolden og ikke har den. Det passer godt til mine styrker, og jeg kan få lov til at bruge den power, jeg besidder med rigtig mange højintense løb i længderetningen, siger Frederik Møller.

Allerede i eftermiddag trækker han for første gang den hvide kamptrøje med nr. 20 over hovedet, når han sammen med sin nye holdkammerater møder Hobro i en testkamp kl. 13.00 i Ceres Park.

Kort om Frederik Møller
Født: 08.07.1993
Position: Venstre back
Rygnummer: 20
Tidligere klubber: AC Horsens (2015-2017), FC Midtjylland (2012-2015), Hobro (leje, 2012-2013), Ikast (-2012).
Ungdomslandskampe: 42

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet