Jakob Ankersen skifter til AGF

Af: SHC - 21. juni 2017, kl. 14:29

AGF har indgået en treårig aftale med Jakob Ankersen.

På dagen, hvor AGF's Superliga-trup mødte ind til den første træning efter sommerferien, kan vi også præsentere en ny spiller. AGF har således netop indgået en aftale med den 26-årige midtbanespiller, Jakob Ankersen, der kommer til Aarhus fra den belgiske klub Zulte Waregem. Før sit ophold i Belgien spillede Jakob Ankersen i IFK Göteborg, hvor det i 57 kampe blev til 13 mål.

Nu fortsætter Jakob Ankersen karrieren i AGF, hvor han op til den nye sæson tiltræder på en treårig aftale. Sportschef, Peter 'PC' Christiansen glæder sig over, at Ankersen har valgt AGF som sin nye klub.

- Vi får en hurtig og dynamisk spiller til klubben, som i sine tidligere klubber har vist sin klasse som en målfarlig, aggressiv og dygtig spiller, der var en profil i Superligaen såvel som i Allsvenskan. Så Jakob er en spiller, vi med rette kan have store forventninger til. Han har den rigtige mentalitet, selvtillid og ærgerrighed, og det er en spillelysten og parat spiller, vi får til AGF, hvor vi glæder os meget til, at Jakob støder til truppen på Fredensvang, siger Peter 'PC' Christiansen.

Den nye AGF'er startede sin karriere i fødebyen Esbjerg hos EfB. Her fik han sit gennembrud i 2010/2011 og nød stor succes i årene frem, hvor han blandt andet bidrog til oprykning og derefter til pokaltitler og europæisk succes. Efter flere succesfulde sæsoner i EfB, hvor det blev til 122 kampe og 25 mål, skiftede han i februar 2015 til IFK Göteborg. Den 30. januar i år skiftede Ankersen, så til den belgiske klub Zulte Waregem, men nu er han tilbage i Alka Superligaen, efter AGF har købt ham fri i Zulte Waregem.

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at komme til AGF. Det er en stor klub med en flot opbakning, og holdet spiller en god gang energisk og aggressiv form for fodbold, der tiltaler mig. Nu glæder jeg mig til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang med arbejdet op til den nye sæson, hvor jeg skal bidrage med mine kvaliteter og med hårdt arbejde forhåbentlig være med til at gøre en forskel, siger Jakob Ankersen, der har første arbejdsdag i AGF på mandag. Her får han nummer 7 på trøjen.

Kort om Jakob Ankersen:
Alder: 26 år - født i Esbjerg den 22. september 1990