Seks spillere takker af i AGF

Af: BJ - 31. maj 2017, kl. 18:07

Elmar Bjarnason, Danny Olsen, Stephan Petersen, Chris Ikonomidis, Oskar Buur og Emil Christensen stopper i AGF.

Det er allerede meldt ud, at Stephan Petersen har søgt nye græsgange efter denne sæson, og nu ligger det også fast, at Elmar Bjarnason, Danny Olsen, Chris Ikonomidis, Oskar Buur og Emil Christensen har spillet deres sidste kamp i den hvide trøje.

- Vi har haft en god dialog med spillerne, og for alle gælder det, at de nu kaster sig over nye sportslige udfordringer. De har alle på den ene eller anden måde ydet en god indsats for klubben. Det vil jeg på AGF's vegne gerne takke dem for og samtidig ønske dem held og lykke med deres karriere, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen.

Af de seks spillere har Stephan Petersen været længst tid i klubben. Han kom til AGF fra FC Nordsjælland i 2010, og med indskiftningen mod Viborg forleden nåede han op på 225 kampe og 35 mål. Se interview med Stephan Petersen efter Viborg-kampen >>

Danny Olsen startede sin tid i AGF i januar 2014, hvortil han kom fra FC Midtjylland. I alt blev det til 102 kampe i den hvide trøje og 21 scoringer.

Elmar Bjarnason skiftede fra Randers FC til AGF i sommeren 2015 - og den 30-årige islandske midtbanespiller nåede at repræsentere klubben i 63 kampe og score fem mål.

Se interview med Danny Olsen og Elmar Bjarnason senere i dag på AGF TV.

Oskar Buur debuterede i en alder af blot 16 år for AGF i en 1. divisionskamp mod AB. Den 19-årige højre back kom til klubben fra samarbejdsklubben FC Skanderborg i 2012, og i alt blev det til 13 førsteholdskampe - heraf kampe i indeværende sæson.

22-årige Chris Ikonomidis blev i september sidste år hentet på en lejeaftale fra italienske Lazio. Den australske kantspiller står noteret for 20 optrædener og to mål for AGF.

19-årige Emil Christensen kom til AGF fra Vejle Boldklub for halvandet år siden. Han har i denne sæson været en bærende spiller på U19 Liga-holdet, som en af de to U20-spillere, det er tilladt at bruge.